Ota yhteyttä

Uutiset

Halvaantunut Jari Grek veti komeasti Maamme-laulun kiekkopelissä: “Haave toteutui” – kuva

Julkaistu

@

Tamperelainen laulaja ja Seniori tangokuningas Jari Grek toteutti tänään torstaina (4.4.19) yhden pitkäaikaisen unelmansa: Grek lauloi Maamme-laulun Tapparan ottelun aluksi jääkiekon SM-liigan semifinaalissa.

“Tänään toteutuu yksi haaveistani, suuri kunnia, saan laulaa Maammelaulun Hakametsän Jäähallissa Tappara-HPK!” Grek iloitsi etukäteen.

Grekin piti laulaa jäähallissa jo viikko sitten, mutta flunssa vei miehen äänen. Nyt neliraajahalvaantunut laulaja sai toisen mahdollisuuden. Grek on vannoutunut Tapparan kannattaja.

Tappara kohtaa Hämeenlinnan Pallokerhon klo 18.30 alkaneessa ottelussa. Jari veti Suomen kansallislaulun tyylikkäästi ja vahvasti  pyörätuolissaan istuen.

Jari Grek lauloi upeasti jääkiekon SM-liigan semifinaaliottelun aluksi Hakametsän jäähallissa tänään torstaina 4. huhtikuuta. Grekin kannattama Tappara kohtaa ottelussa HPK:n. Kuva: Facebook.

Pitkän linjan tanssitähti neliraajahalvaantui traagisessa onnettomuudessa 2016, kun hän liukastui jäisellä parkkipaikalla ja kaatui pää edellä päin auton kylkeä. Grekin kaularanka murtui. Hän on kuntoutunut sisukkaasti ja palannut takaisin keikkalavoillekin.

Lue Jari Grekin tarinasta lisää tästä  sekä katso Jarin videohaastattelu tästä.