Ota yhteyttä

Tanssitähdet

Saana Sassalin neitsytkeikka veljen kanssa: Itkua, tiekauhua ja 30 vuoden odotus

Julkaistu

@

Hallitseva tangokuningatar Saana Sassali heitti uudenvuodenaattona (31.12.18) ensimmäisen virallisen tanssikeikkansa isoveljensä Matias Sassalin kanssa. Matiaksen johtama Aika Velikultia -orkesterihan on nyt Saanan uusi säestäjä. Sisarukset tekivät neitsytkeikkansa hotelli Hiitteenharjulla Harjavallassa.

Saana ja AikaVelikultia-orkersteri. Matias-veli toinen oikealta. Kuva: Facebook.

”Voi elämäni kevät mikä ilta, ja eihän tätä ootettu ku 30 vuotta! Tuhannet kiitokset Hiitteenharjun yleisölle ja järjestäjälle. Nyt on tämän porukan ensimmäinen keikka takana, tästä on hyvä aloittaa uusi vuosi 2019″, Saana kiitteli vuolaasti.

”Itku pääsi ko kuulosti niin hyvältä”

Jo ennen keikkaa, viimeisissä treeneissä Saana koki tunnevyöryn.

”Ei helekatti näitä Aika Velikultia, mulla pääs itku ekan biisin aikana ko kuulosti niin hyvältä. Pittää visshin opetella itekki laulamhan”, tangotähti nauroi.

”Meinas mennä mettähallituksen puolelle”

Uudenvuodenpäivänä Saana ja Aika Velikultia esiintyivät Mikkelin Kisakaaressa. Lumiset tiet aiheuttivat laulajalle kauhunsekaisia hetkiä keikkamatkalla.

”Vaikka Lapista olenki kotosin, enpä ole ikinä ajanu noin korkeaa lumikinosta monta kymmentä kilometriä, ku tänhän keikkapaikalle. Kerran vetas auton vastaantulevan kaistalle, kerran meinas mennä mettähallituksen puolelle. Motariaki sai ajjaa pelko berberissä kuuttakymppiä. Onneksi selvisimmä perille, ja suht ajoissaki.”

Hyvästit Jarno Kokolle

Seuraavan kerran porukka keikkailee 18.1. hotelli Tallukassa Asikkalassa. Katso Saana Sassalin ja Aika Velikullat -orkesterin keikat tästä.

”Sitte on minun, Jarno Kokon ja Mika Sihvolan Orkesterin viimoset YHTEISET keikat 26. ja 29.1. Jotaki loppuu, jotaki alkaa, niin kovin haikein mutta yhtäaikaa onnellisin mielin vietän seuraavat pari viikkoa lommaa.”

 


ALE alkoi! Tule tekemään löytöjä Iittalan verkkokauppaan! Sisusta suomalaisten suosikeilla: Arabia, Fiskars, Iittala, Rörstrand, Hackman.
Sinutral on vuoden virallinen rasvanpolttaja. Se on suunniteltu suomalaiselle vartalotyypille. Kokeile nyt vain postikulujen hinnalla ja laihdut!