Ota yhteyttä

Tanssitähdet

Saija Tuupanen lomaili Roomassa: Viiniä Colosseumilla ja soutelua puistossa – katso kuvat

Julkaistu

@

Saija Tuupanen nautti aurinkoisesta lomailusta Roomassa, Italian pääkaupungissa. Tangokuningatar vietti ikuisessa kaupungissa useamman päivän ja hehkui lomailun iloa.

“Loma!!!! Kiitos, oli ihanaa!!” Saija iloitsi tänään torstaina (16.5.19) ja julkaisi upean kuvan Villa Borghesen puistossa, missä Saija poseerasi soutuveneessä:

Saija nautti auringonpaisteesta ja poseerasi kauniisti Rooman keskustassa sijaitsevassa Borghesen puistossa, joka on kuin Rooman “Central Park” eli Keskuspuisto, vehreä keidas keskellä miljoonakaupunkia.Epäselväksi jäi, oliko Saijan rakas, tv:stä tuttu stand up -koomikko Sami Hedberg matkalla mukana. Kuvissa eikä sosiaalisessa mediassa Samia ei ole mukana mainittu, vaikka Saijalla selkeästi matkaseuraa onkin.

Tangokuningatar vieraili muun muassa Pietarinkirkossa Vatikaanissa, ja kuuluisalla Colosseumilla Saija nautti lasillisen valkoviiniä:

Saija nautti valkkarista Colosseumin amfiteatterin äärellä. Kuva: Instagram.

Koti-Suomen keikoille Saija palaa eX-miehet– orkesterinsa kanssa huomenna perjantaina (17.5.), kun he tähdittävät Uittamon lavan kauden avajaisia Turussa.

Katso Saija Tuupasen ja eX-miesten keikat tästä.

Saija Tuupanen lähetti Roomasta videotervehdyksenkin Uittamon avajaisiin liittyen:


Inessa on modernin sisustajan verkkokauppa. Upeita design-esineitä kotiin, loistavava hinta-laatusuhde. 10€ ale kun tilaat yli 100 eurolla! 

Jatka lukemista
Mainos
Klikkaa ja kommentoi.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *