Ota yhteyttä

Tanssitähdet

Saijan ja Tommin teatterirakkaus päätökseen: “Kesällä selviää häiden kohtalo” – katso kuvat

Julkaistu

@

Saija Tuupanen ja Tommi Soidinmäki tähdittävät jälleen ensi kesänä Ränssin Kievarin kesäteatterin uutta musiikkinäytelmää Jyväskylässä. Tangokuninkaalliset viihdyttävät Ränssin hauskan musiikkikomediatrilogian kolmannessa osassa, jonka nimi on Kuka nyt soittaa sir?! Se on siis jatkoa aiempien kesien maalaisromanttisille katsojamenestyksille Jes sir, antaa soittaa! ja Hei sir, saanko soittaa? 

Tarinathan kietoutuvat maalaistalon tyttären Suvin (Saija Tuupanen) ja iskelmätähti Onnin (Tommi Soidinmäki) välisen rakkaustarinan ympärille.

Tulevana suvena selviää muiden muassa, pidettiinkö ne nuorenparin häät lopulta, oliko Suvi oikeasti raskaana ja lähteekö Onni hoitamaan kotitilaansa Pylykönmäelle?

“Minulla on suunnaton ilo olla mukana Ränssin Kievarin kesässä jo kuudetta kertaa. Loistava työryhmämme pääsee ilottelemaan upouuden käsikirjoituksen parissa”, Saija Tuupanen riemuitsee.

Kunto Ojansivu, Anna-Maija Ojansivu, Tommi Soidinmäki ja Saija Tuupanen tähdittävät taas Ränssissä kesäteatteria 2019. Anna-Maija Ojansivu on myös suosittujen hupaelmien ohjaaja ja käsikirjoittaja. Kuva: Facebook.

Kuka nyt soittaa sir?! -hupaelman ensi-ilta on 31. heinäkuuta. Esityksiä on läpi elokuun. Tiedustelut ja varaukset suoraan Ränssin Kievarista 014 311 0086.