Ota yhteyttä

Tanssitähdet

Saska Helmikallio kysyy: “Kaipaatteko minua enää keikoille?” – pyytää tykkäyksiä ja palautetta lavoille

Julkaistu

@

Vuoden 2005 tangokuningas Saska Helmikallio miettii paluuta keikkalavoille.

“On totta, että minua on ollut vaikeaa saada viime vuosina tanssipaikoille keikalle. Olinhan jo kohta kymmenen vuotta paahtanut keikkoja täysillä. Sellaisessa saattaa herkästi polttaa itsensä loppuun. Nyt olen pitänyt muutaman rauhallisemman vuoden”, Helmikallio kertoo.

Viime marraskuussa Saska oli mukana menestyksekkäällä Tangon seitsemän veljestä -kiertueella.

Vuoden 2005 tangokuninkaalliset ovat Saska Helmikallio ja Kati Forss. Kuva: Seinäjoen Tangomarkkinat.

Laulaja julkaisi tänään perjantaina (4.1.19) Facebookissa pitkän kirjoituksen, jossa pyysi ihmisiltä tukea paluulleen.

“Nyt kysynkin Sinulta, vieläkö muistat, ja vieläkö tulisit keikalle? Onko enää mitään mieltä? Edes ajatellakaan palaavansa tanssilavoille? Jos tuhat ihmistä tykkää ja kommentoi, niin uskon että on siinä vielä joku järki. Silloin otan yhteyttä Toimistoon. Jos vielä vastaavat puhelimeen…”, Saska Helmikallio virnistää.

“Joten jos kaipaatte minua keikoille, niin laittakaa kommenttikentän lisäksi palautetta sinne tanssilavoille. Muuten järjestäjät vain katsovat listoista kenellä on jo keikkoja, ja toimivat kaikessa viisaudessaan sen mukaan. Jos vielä jostain löytyy kannattajia, niin pitäkää ääntä! Täytyisi saada parit järjestäjät vakuutettua, jotta pääsee takaisin keikalle.”

Mitä mieltä olette, olisiko Saskalle vielä kysyntää?

 

 


Katso leffoja ja sarjoja Viaplaysta 2 viikkoa ilmaiseksi, ilman sitoutumista. Klikkaa heti!
Äänikirjat ovat jättihitti. Kuuntele nyt 14 päivää ilmaiseksi ja tutustu Nextoryn valtavan valikoimaan. Ei sitoutumisaikaa. Klikkaa ja kokeile!