Ota yhteyttä

Uutiset

Sattuipa eilen tansseissa: “Tangon viejä puristi daamilta piilolasit silmistä” – muusikon muistot hauskuuttavat

Julkaistu

@

Martti Kuurila on tuttu tamperelainen laulaja, pakinoitsija ja tanssien järjestäjä. Radio Musassakin vitsiniekkana viihdyttävällä Kuurilalla on mukava tapa kertoilla hauskoja kaskuja ja sattumuksia, joista ei välttämättä aina tiedä, ovatko ne totta vai ei… eikä niin ole väliksikään, sillä ainakin kuulija ja lukija viihtyvät.

Kuurila oli ollut eilen sunnuntaina (27.1.19) Hällä-Pirtin tansseissa esiintymässä Kyröskoskella, ja Martti kertoi hauskasta tapauksesta tulisen tangon aikana.

“Yksi mies kysyi minulta, millainen ote pitää olla kun tanssii tangoa. Sanoin että tangossa pitää ote naisesta olla varma ja päättäväinen. Tämä mies otti lujan otteen kauniista daamistaan, veti naisen ihan lähelle ja vahingossa puristi niin lujaa, että daamilta pulpahti piilolasit silmistä.”

Piilolinsseihin liittyy aiempikin Martin kokemus:

“Kävin eilen kylän baarissa lounaalla ja kerroin vieressäni syömässä olleelle miehelle, että perhana sentään mulla meni lasit rikki aamulla. Hän neuvoi, että kannattaa kokeilla piilolaseja, mutta vastasin hänelle, että niistä on hankala juoda maitoa”, Kuurila kuittaa.

“Viereiseen pöytään tuli yksi tuttuni, Jussi, joka oli tullut nätin sihteerinsä kanssa syömään. Heillä näytti olevan vähän läheisempää tuttavuutta, kovasti siinä halailivat toisiaan. Jussi vinkkasi tarjoilijan luokseen ja kysyi: “Olisiko sinulla meille jotakin jännittävää… yllättävää?” Tarjoilija sanoi: “On, on. Vaimosi istuu selkäsi takana olevassa pöydässä.”

Martti Kuurila on myös Viihdytysjoukot-orkesterin perustaja ja laulusolisti sekä toimii Loistava laulaja- kilpailun toisena juontajana. Singlejä Martti on julkaissut kymmenkunta.

KUUNTELE tästä Martti Kuurilan Kotikaupunkini (säv. Mirka Dojan san. Kalle Munck kuvat Sakari Partio):

Etkö uskalla mua rakastaa -kappale levyltä Ranskalaiset korot (2009):

Martti Kuurila & Viihdytysjoukot-orkesterin Kirje isältä (säv. Yrjö Saarnio san. Reino “Palle” Palmroth sov. Viihdytysjoukot Live äänitys):