Sinitaivas-solistilla on “intohimo italo- ja molli-iskelmiin” – kuuntele uusi kaunis soolokappale

Sinitaivas-solistilla on “intohimo italo- ja molli-iskelmiin” – kuuntele uusi kaunis soolokappale

Sinitaivas-solistilla on “intohimo italo- ja molli-iskelmiin” – kuuntele uusi kaunis soolokappale

Sinitaivas-orkesterin solisti Juha-Matti “Juhis” Ahola on julkaissut uuden soolokappaleen. Laulu on nimeltään Sanotaan näkemiin (In assenza di te), ja se jatkaa Aholan linjaa tehdä italialaisista iskelmistä suomalaisversioita. Alkuperäiskappale on Laura Pausinin esittämä ja säveltämä hitti.

“Ideana oli nimenomaan tehdä tuttuja biisejä alkuperäiseen muottiin mutta suomenkieliseen tekstiin, sillä tätähän on Suomessa tehty jo vuosikymmeniä sitten ja vieläpä hyvällä menestyksellä”, Juha-Matti kertoo.

Miehen ensimmäinen soolokappale, Eros Ramazzottin alkuperäishitti Ota kii julkaistiin vuonna 2017. Ajatus italoiskelmien suomentamista tuli tuottajavelho Maki Kolehmaiselta.

“Maki heitti 2016 idean, että alettaisiin puuhaamaan juuri näitä kappaleita suomeksi, sillä jaoimme samanlaisen intohimon italoiskelmiin sekä myös yleisesti slaavilaiseen molli-iskelmään.”

Katso Sinitaivaan keikat tästä.

KUUNTELE Juha-Matti Aholan Sanotaan näkemiiin (säv. A. Galbiati, Cheope ja Laura Pausini, san. Kati Valjus) 2019:

Juhiksen ensimmäinen soolokappale Ota kii vuodelta 2017:

 


Souvarit, Finlanders ja Pekkaniskan Pojat. Maan suosituimmat orkesterit ensimmäistä kertaa samalla laivalla! Suomen suurin tanssiristeily Europalla 24.11.19. Varaa heti. alk. vain 36€.
HUIPPUARVONTA: Voita 1000€ lahjakortti Prismaan! Osallistu heti ja voita!
Yhdistä lainasi ja tee tuntuvia säästöjä nyt Lendon lainapalvelun avulla! Säästät aikaa ja rahaa. Lendon avulla voit saada lainaa 500 – 60 000 euroa, 1 – 15 vuoden maksuajalla.
Ansaitse eläkkeellä ollessasi tai tienaa osa-aikaisena. Työ etsii tekijää, hae myyntineuvottelijaksi takuupalkalla + bonukset.

 

Tykkää ja jaa:

kommentoi

Luo tiliKirjaudu tilillesiTykkäätkö jo meistä? Klikkaa ja seuraa meitä!

Facebook6k
Facebook
Instagram1k
YOUTUBE199
YOUTUBE