Ota yhteyttä

Keikat ja kiertueet

Heidi Kyrö palaa yllättäen juhannuslavoille: “Onneksi löytyi rohkea keikkajärjestäjä”

Julkaistu

@

Heidi Kyrö nähdään kuudentoista vuoden tauon jälkeen juhannuslavoilla keikalla. Heidi esiintyy yhtyeensä kanssa juhannusaattona 21.6. Kangasalan Kisarannassa ja juhannuspäivänä 22.6. Riihimäen Riutanharjulla.

Heidi kertoo Tanssiin.fi:lle, että tavallaan kyse ei ole mistään “paluusta lavoille”.

“Minähän en koskaan ole jättänyt lavoja esiintymispaikkoina, mutta musiikkityylin muuttumisen myötä 2003 minua vaan ei ole kukaan uskaltanut enää tilata lavoille”, Heidi sanoo suoraan.

“Onneksi nyt yllättäen löytyi yksi rohkea keikkajärjestäjä ja saan astella yleisön eteen omana itsenäni ja nykyisellä musiikillani, jota olen toteuttanut kaikki nämä viime vuodet.”Tähdet tähdet -biisejä ja meneviä covereita

Laulaja kuvailee Heidin kesäshow -nimellä kulkevaa keikkasettiä musikaaliseksi sekoitukseksi hänen omia levytyksiään, Tähdet tähdet -kappaleita sekä tuttuja, meneviä covereita pääasiassa 1960-80-luvuilta.

Heidihän kisaili MTV3:n suositussa Tähdet tähdet -musiikkiohjelmassa tänä kevättalvena menestyksekkäästi. Heidi Kyrö on ollut julkisuudessa vuodesta 1993, jolloin 15-vuotias kemiläistyttö tuli tangomarkkinoilla toiseksi ja kruunattiin kaikkien aikojen nuorimmaksi tangoprinsessaksi.

“Nautin tekemisen monipuolisuudesta”

Hämeenlinnaan juurtunut laulaja on tyytyväinen elämän tilanteeseensa. On töitä ja perhe: aviomies ja tytär.

“Elämääni kuuluu oikein hyvää. Juonnan Yle Hämeenlinnan aamuja, opetan ja valmennan lauluoppilaita Heidin Laulustudiossa, sekä keikkailen säännöllisen epäsäännöllisesti – tänä vuonna kalenteri näyttää mukavan kiireiseltä. Etenkin syyskaudella ja joulun alla monenlaisia esiintymisiä on luvassa eri puolilla Suomea”, Heidi kertoo Tanssiin.fi:lle.

“Nautin tekemisen monipuolisuudesta. Elämä on ihanaa, kun saa kanavoida osaamisensa moniin eri projekteihin eikä vain jämähtää yhden polun tallaajaksi. Olen ollut iloinen ja hämmentynytkin yleisön runsaasta palautteesta kevään tähtimatkan aikana ja toivon näkeväni näitä ihmisiä myös kesän keikoilla!”

 

Osta ruokaa 20-90 prosentin alennuksella! Matsmart myy huiman halvalla ylijäämätuotteita. Tutustu ja tilaa heti!