Ota yhteyttä

Musiikkivideo

Suvi ja Reeta lauloivat upean kunnianosoituksen Reijo Taipaleelle ja Kari Tapiolle – katso video

Julkaistu

@

Tanssitähtinä tunnetut laulajat Suvi Karjula ja Reeta Saranpää tekivät kauniin ja koskettavan dueton kahden edesmenneen legendan muistoksi. Suvi ja Reeta versioivat Kari Tapion ja Reijo Taipaleen vuoden 2001 Elämän virta -kappaleen.

Seesteinen tulkinta ja video on kerrassaan upea kunnianosoitus legendoille. Karjula tunnetaan In the Mood -orkesterin solistina ja Reeta Saranpää puolestaan Lumo-orkesteristaan.

Kari Tapio menehtyi 65-vuotiaana äkilliseen sydänkohtaukseen joulukuussa 2010. Reijo Taipale nukkui pois 79-vuotiaana huhtikuussa 2019 vaikean muistisairauden uuvuttamana.

“Äidin lempilaulu”

Suvi Karjula kertoo, että Elämän virta on yksi hänen äitinsä lempilauluista.

“Siinä on mielestäni hirmu nätti melodia ja teksti. Kysyin duettopariksi Reetaa, sillä meillä on ollut puhetta yhteisproggiksesta pitkään. Yhteiskeikoilla olemme laulaneet yhdessä ja äänemme soivat kivasti kimpassa”, Suvi kuvaa.Suvi Karjula eläytyy videolla vahvasti tunnelmaan. Suvi tunnetaan In the Mood -orkesteristaan, joka säesti tämänkin kappaleen.

Reeta Saranpää on Lumo-orkesterin solisti.

“Jatkamme ylpeydellä suurten persoonien tiellä”

Suvi korostaa, että suomalaista tanssikulttuuria on syytä vaalia.

“Meitä tanssilavoja työksemme kiertäviä muusikkoja on paljon vähemmän, kuin Taipaleen aloittaessa uransa 60-luvulla. Olen hyvin kiitollinen ja ylpeä tästä työstä, jota saan tehdä. Tämä ala on muuttunut valtavasti vuosien varrella, mutta ydin on edelleen sama kaikkialla; me viihdytämme, liikutamme, kosketamme yleisöä. Annamme musiikkielämyksiä”, Suvi sanoo.

“Taipaleen kaltaisten tanssilavojen kuninkaitten ja kuningattarien siirtyessä ajasta ikuisuuteen tämän kulttuurin vaaliminen on meidän sukupolven artistien tehtävä. Tunnen sen kutsumuksen vahvempana ja tärkeämpänä, kuin koskaan. Ylpeydellä ja suurella sydämellä saamme jatkaa suurten persoonien viitoittamaa tietä.”

“Tämä video on kunnianosoitus kahdelle suurelle Taiteilijalle, joiden laulut jatkavat elämäänsä metsämökkien radioiden eettereistä, levyiltä, kaseteilta sekä näin; kahden tämän sukupolven naislaulajan versioimana.”

“Pelotta näin, pystyssä päin, mentävä on oma tie.

Kauemmas nään, ymmärrän tään; kerran se satamaan vie.” -Kari Tapio 

KATSO JA KUUNTELE Suvi Karjulan & Reeta Saranpään Elämän virta (säv. Erkki Friman, san. Kari Tapio. Reijo Taipale & Kari Tapio – In Memoriam) 2019:

 

Laulu: Suvi Karjula & Reeta Saranpää Sähkökitara: Ilari Haavisto Akustinen kitara: Rami Hänninen Haitari: Toni Kälviäinen Kontrabasso: Paavo Rahkila Äänitys: Rami Hänninen & Aukusti Koivisto / VK-Studio Miksaus & masterointi: Rami Hänninen / VK-Studio Video: Aukusti Koivisto.


Säästä satasia - edullisempi sähkö 2 minuutissa! Kotimainen Sähkömittari kilpailuttaa sähkötarjoukset puolestasi ja etsii sinulle edullisimman vaihtoehdon. Klikkaa heti tästä!

Ansaitse eläkkeellä ollessasi tai tienaa osa-aikaisena. Työ etsii tekijää, hae myyntineuvottelijaksi takuupalkalla + bonukset.
Osta apteekkituotteet suomalaisesta verkkoapteekista. Reseptilääkkeet, apteekkikosmetiikka kätevästi klikkauksen päässä.