Anneli Mattilan levy tulee ennen kesää – pitkä odotus päättyy

Anneli Mattilan levy tulee ennen kesää – pitkä odotus päättyy

Anneli Mattilan levy tulee ennen kesää – pitkä odotus päättyy

Anneli Mattilalta ilmestyy uusi pitkäsoitto vielä toukokuun puolella. Levyn ensimmäinen sinkku Ole vielä mun joskus julkaistiin jo vuosi sitten ja tuolloin uumoiltiin, että cd tulee kesäksi.

“Levyn julkaisu hieman viivästyy. Ei ehtinytkään tälle kesälle vielä. Mutta tulossa on”, Anneli lohdutti fanejaan viime syksynä 2018.

Nyt levy on tulossa. Annelin ohjelmatoimisto MagnumLive kertoo, että “tummaäänisen ilopillerin kuudes pitkäsoitto julkaistaan kesän 2019 kynnyksellä”.


Souvarit, Finlanders ja Pekkaniskan Pojat. Maan suosituimmat orkesterit ensimmäistä kertaa samalla laivalla! Suomen suurin tanssiristeily Europalla 24.11.19. Varaa heti. alk. vain 36€.

Anneli Mattilan aiemmat albumit ovat soineet ahkeraan radiokanavilla. Ensimmäisen levytyksensä Anneli julkaisi jo vuonna 2000. Sen jälkeen häneltä tuli nopeassa tahdissa pitkäsoittoja: Suojaan, Laulun lahjan sain, Luottaa huomiseen, Soita mulle ja toistaiseksi tuoreimpana Seitsemäs taivas.

Anneli on saanut ansaittua huomiota urallaan musiikkitahoilta: hänet on valittu Vuoden tanssittajatulokkaaksi ja Vuoden iskelmätulokkaaksi ja laulajatar on voittanut paikallisradioiden Kuukauden levy -äänestyksen albumillaan Seitsemäs taivas. Anneli on nähty myös Syksyn Sävel -kilpailussa kappaleella Sun.

Annelin mukaansatempaava esiintyminen ja vuorovaikutus yleisön kanssa tuo tapahtumiin lämpimän ja aidon tunnelman. Hän keikkailee Recados-orkesterin kanssa. Katso Anneli Mattilan keikat tästä.

 

KATSO JA KUUNTELE Anneli Mattila Ole vielä mun joskus -kappale (San. ja säv. Fina Arena, sov. Kari Tenkula) 2018:


Juo ryppysi pois! Kokeile nyt Oslo Skin Labin® The Solution Anti-wrinkle kollageenijauhetta kuukauden ajan puoleen hintaan 14,95€ + toimituskulut (4,95€) yhteensä 19,90€. Klikkaa ja tilaa heti!
Voita iPhoneX! Tai unelmaloma! Rahaa tai lahjakortti! Osallistu upeisiin arvontoihin ja kisoihin ilmaiseksi. Klikkaa heti ja voita!
Tarvitsetko apua kumppanin löytämisessä? Liity jäseneksi jos olet 50+ ja etsit vakavaa suhdetta!
ERIKOISTARJOUS vain meiltä: Kokeile nyt Storytelin e- ja äänikirjapalvelua 30 päivää ilmaiseksi. Et sitoudu mihinkään.

 

kommentoi

Luo tiliKirjaudu tilillesi