Ota yhteyttä

Keikat ja kiertueet

Suvi Karjula joutui sairaalaan – selkävaivat estävät keikkailun: “Kuntoudun kyllä jaloilleni”

In the Mood -yhtyeen solisti Suvi Karjula makaa sairaalassa pahojen selkävaivojen vuoksi. Ainakin viikonlopun keikoilla hänellä on tuuraaja. “Täytyy ottaa askel kerrallaan”, Suvi viestittää. Katso kuva sairaalasta.

Julkaistu

@

Suvi Karjula kertoo joutuneensa sairaalaan viime maanantaina (10.6.19). Karjula tunnetaan In the Mood -yhtyeen suosittuna solistina ja vuoden 2010 Seinäjoen Tangomarkkinoiden superfinalistina. Suvi hävisi tuolloin kruunun Marko Maunukselalle.

“Yhtäkkiä selkäni ei suostunutkaan pysymään vilkkaan mieleni ja muun kehoni vauhdikkaassa menossa mukana”, Suvi kertoo.

“Olen edelleen osastolla täällä Tampereella ja minä saan täällä hirmu hyvää hoitoa ja kuntoudun pikkuhiljaa taas jaloilleni. Minulla on kaikki hyvin ja kuntoudun kyllä entiselleni, ellen jopa ehommaksikin. Nyt täytyy vaan ottaa varovasti askel kerrallaan.”

Suvi Karjula julkaisi kuvan sairaalaosastolta, missä hän on maannut jo viime maanantaista asti Tampereella. Kuva: Facebook.

Suvi Karjula ei tietenkään voi nyt keikkailla. Tulevana viikonloppuna häntä tuuraa Maija Tenkanen sekä perjantaina Kapakanmäellä että lauantaina Savion lavalla. Katso In the Moodin keikat tästä.