Suvi Karjula uudesta In the Mood -sinkusta: “Odotettu kuin kuuta nousevaa”

Suvi Karjula uudesta In the Mood -sinkusta: “Odotettu kuin kuuta nousevaa”

Suvi Karjula uudesta In the Mood -sinkusta: “Odotettu kuin kuuta nousevaa”

In The Mood & Suvi Karjula julkaisi tänään keskiviikkona (13.11.19) uuden sinkun. Jos se olikin tää on hyvin erilainen In The Mood –kappale, ja samaan aikaan se on juuri sellaista, mitä tältä ryhmältä voisi odottaakin.

Tämä on ensimmäinen julkaistu Suvi Karjulan sekä sanoitus että sävellys, jonka yhtyeen jäsenet ovat yhdessä Urjalan treenikämpällä sovittaneet In the Mood -musiikiksi. Kappaleessa on kerroksia ja syvyyttä niin, että se kestää lukemattomia kuuntelukertoja.

“Yksi toivotuimmista lauluista keikoilla”

Teksti on pohdintaa, jossa ei tarjota valmista vastausta.

Tätä kappaletta on soitettu keikoilla jo puolisen vuotta ja tästä on tullut yksi toivotuimmista lauluista. Julkaisua on fanien keskuudessa odotettu kuin kuuta nousevaa. Tässä se nyt on”, Suvi iloitsee.

→ Lue myös: Suvi Karjula joutui sairaalaan –  selkävaivat estävät keikkailun: “Kuntoudun kyllä jaloilleni”

Mainos

Solisti maalasi myös singlen mystisen yötaivaskansikuvan. Hänkin odotti sinkun julkaisua kuin kuuta nousevaa. Ja kuinka ollakaan, taivaalla möllötti viime yönä täysikuu.

“Odotan sitä sydän auki, toiveikkaana, innostuneena. Jos se olikin tää -kappaleen valaisee ensi hetkinään täysikuu”, Suvi huomioi.

Katso In the Mood & Suvi Karjulan keikat tästä.

→ Lue myös: Suvi Karjula ryyditti loitsulla uuden In the Mood -sinkun – kuuntele kaunis Leijat

KUUNTELE In the Mood & Suvi Karjula Jos se olikin tää (säv. & san. Suvi Karjula, sov. In The Mood & Suvi Karjula, äänitys & miksaus: VK-Studio; Rami Hänninen) 2019:


Zmarta auttaa! Vertailussa yli 25 pankkia ja luotonmyöntäjää. Vakuudetonta lainaa aina 1000 eurosta 60 000 euroon asti.
Valkeammat hampaat vain 10 minuutissa! Smileo on helppo, turvallinen ja nopea hampaiden valkaisu. Tilaa nyt edullisesti suoraan kotiin!
Uusi kännykkä 3€/kk? Tabletti 4€/kk? Elisalta saat kaikki laitteet jopa 36 kuukauden maksuajalla ilman korkoa tai muita kuluja.
Tee upeita löytäjä Saksan suurimman postimyyntitalon valikoimista. Klingeliltä kaikkea naisille ja kotiin, myös isot koot. Edulliset hinnat!

 

Tykkää ja jaa:

Luo tiliKirjaudu tilillesiTykkäätkö jo meistä? Klikkaa ja seuraa meitä!

Facebook7k
Facebook
Instagram2k
YOUTUBE399
YOUTUBE