Ota yhteyttä

Uutiset

Tangoprinssi Rami Rafael: Uusi vauva tulossa – kaksosille syyssisarus

Julkaistu

@

Kaksinkertainen tangoprinssi, laulaja Rami Rafael, 38, tulee kolmannen kerran isäksi. Rami paljasti eilen torstaina (12.2.19), että heille syntyy vauva.

“Meidän perhe kasvaa syyskuussa yhdellä pienokaisella”, Rami iloitsi ultraäänikuvan kera:

Laitilassa asuva Rafael on ollut Hanna-vaimonsa kanssa yhdessä pian 20 vuotta, joista aviossa lähes 13 vuotta. Pariskunnalla on yhdeksänvuotiaat kaksoset Nella ja Noel.

Keikkaa myös vammaishoitajana

Rami Rafael on osallistunut Seinäjoen tangomarkkinoille viisi kertaa. Vuosina 2002, 2003 ja 2015 hän on ollut kolmen parhaan joukossa. Rami on myös opiskellut leipuriksi sekä lähihoitajaksi.

Hän tekeekin hoitajan töitä ahkerasti. Rami työskenteli mielenterveys- ja päihdehoitajana Lokalahdella kahdeksan vuotta, mutta aloitti maaliskuun alussa vammaispalvelupuolen hoitajana. Lisäksi hän on työskennellyt Viking Linella, missä hän yhä keikkailee usein.

 

KATSO Rami Rafaelin Punaiset lehdet -tulkinta Seinäjoen tangomarkkinoiden finaalin karsinnasta 2017:


Osta apteekkituotteet suomalaisesta verkkoapteekista. Reseptilääkkeet, apteekkikosmetiikka kätevästi klikkauksen päässä.


Koira, kissa... Lemmikkieläinten ruoat ja tarvikkeet edullisesti Zooplussasta. Kotiinkuljetus koko Suomeen! Klikkaa ja saat 5% alennuksen.