Ota yhteyttä

Media

Tanssitähdistä kohujuttuja Seiskassa: Saija Tuupasella suhde, Heikki Koskelosta rikosilmoitus

Uusi Seiska tietää kertoa, että Saija Tuupanen heilastelisi koomikko Sami Hedbergin kanssa. Lisäksi lehti uutisoi, että tanssikouluyrittäjä Clara Blomqvist on tehnyt rikosilmoituksen poikaystävästään Heikki Koskelosta.

Julkaistu

@

Uusin, tänään torstaina (14.3.19) ilmestynyt Seiska tietää kertoa, että tangokuningatar Saija Tuupanen heilastelisi tv:stä tutun suosikkikoomikko Sami Hedbergin kanssa.

Lehti perustaa romanssiväitteensä valokuviin. Saija ja Sami oli nähty yhdessä Wienin lentokentällä “vaihtamassa pusuja välittämättä sivullisten katseista”.

Seiskan mukaan “parin romanssi sai alkunsa jo viime vuoden puolella, ja heidät on bongattu yhdessä niin Lapissa kuin Espanjassa”.

Kumpikaan ei lehdessä suostu kommentoimaan tai vahvistamaan suhdetta.

Sekä Saija että Sami ovat toki aikuisia ihmisiä ja vapaita tekemään mitä haluavat, sillä he ovat molemmat olleet sinkkuina jo jonkin aikaa.

Jos romanssiuutinen pitää paikkansa, niin ei muuta kuin lämpimästi onnea lemmen löytymisestä molemmille!


Äänikirjat ovat jättihitti. Kuuntele nyt 14 päivää ilmaiseksi ja tutustu Nextoryn valtavan valikoimaan. Ei sitoutumisaikaa. Klikkaa ja kokeile!

Clara Blomqvist: “Pelkään henkeni edestä”

Tuore Seiska kertoo myös ikävämmän uutisen suosittuun tanssitähteen liittyen. Tangoprinssi Heikki Koskelo ja hänen seurustelukumppaninsa, tanssipiireissä hyvin tunnettu tanssikouluyrittäjä Clara Blomqvist ovat rikoskohun keskellä.

Seiskan haastattelema Clara vahvistaa tehneensä tammikuussa rikosilmoituksen Heikki Koskelosta.

“Olen käynyt poliisikuulusteluissa, ja pitää paikkaansa, että olen tehnyt useita rikos
ilmoituksia. Pelkään henkeni puolesta, joten en siksi halua kommentoida asiaa yhtään enempää”, Clara Blomqvist kertoo Seiskassa.

Heikki ja Clara yhä yhdessä

Epäilty pahoinpitely on tapahtunut 12. tammikuuta. Rikosilmoituksesta selviää, että Blomqvist on soittanut poliisille heti välikohtauksen jälkeen aikaisin aamulla. Seiskan mukaan Clara ja Heikki olivat olleet aiemmin samana iltana juhlimassa helsinkiläisessä Kaarle XII -ravintolassa. Ilta päättyi riitaan ravintolan edustalla, ja sanasota oli jatkunut Claran Helsingin-asunnolla.

Rikosilmoituksesta huolimatta Blomqvist ja Koskelo ovat tiettävästi jatkaneet suhdettaan ja kenties saaneet sovittua riitansa, sillä viime viikon perjantaina (8.3.19) he julkaisivat yhteiskuvan sosiaalisessa mediassa:

Ja Clarakin päivitti Facebookin profiilkuvakseen yhteisotoksen Heikin kanssa 2.3.:

 Zmarta auttaa! Vertailussa yli 25 pankkia ja luotonmyöntäjää. Vakuudetonta lainaa aina 1000 eurosta 60 000 euroon asti.

Juo ryppysi pois! Kokeile nyt Oslo Skin Labin® The Solution Anti-wrinkle kollageenijauhetta kuukauden ajan puoleen hintaan 14,95€ + toimituskulut (4,95€) yhteensä 19,90€. Klikkaa ja tilaa heti!

 

Jatka lukemista
Mainos
Klikkaa ja kommentoi.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *