Tangotähti Tiina Jormanaiselta uusi musiikkivideo – “apuna rakas oma poika”

Tangotähti Tiina Jormanaiselta uusi musiikkivideo – “apuna rakas oma poika”

Tangotähti Tiina Jormanaiselta uusi musiikkivideo – “apuna rakas oma poika”

Tiina Jormanainen julkaisi tänään uuden sinkkuna nimeltään Köyhä sirkus. Kontiolahtelainen Jormanainen on Tangoseniori 2017 -kilpailun voittaja, joka tekee musiikkia ja esiintyy taiteilijanimellä Tiina Helinä. Seinäjoen Tangomarkkinoilla Tiina oli semifinaalissa vuonna 2013.

“Upea biisi ja tarina. Tämä haikean kaunis tarina on kiehtova ja sillä on selvä alku ja loppu”, Tiina kuvaa uusinta äänitystään.

“Videoon miulla oli ideoita tuhansia ja filmi vilisi päässäni pitkään. Kaikkea ei 3min 52s:iin saa mahtumaan kuitenkaan.  Apuna kuvauksissa miulla oli rakas poikani Joona.”

KATSO ja kuuntele Tiina Helinän Köyhä sirkus -musiikkivideo (säv. Juhani Hakopuro, san. Tiina Laurén, sov. Juhani Hakopuro) 2019:

 


Voita 1000€ lahjakortti Lidliin! Osallistu arvontaan, klikkaa heti tästä!
ERIKOISTARJOUS vain meiltä: Kokeile nyt Storytelin e- ja äänikirjapalvelua 30 päivää ilmaiseksi. Et sitoudu mihinkään.
Säästä satasia - edullisempi sähkö 2 minuutissa! Kotimainen Sähkömittari kilpailuttaa sähkötarjoukset puolestasi ja etsii sinulle edullisimman vaihtoehdon. Klikkaa heti tästä!
Juo ryppysi pois! Kokeile nyt Oslo Skin Labin® The Solution Anti-wrinkle kollageenijauhetta kuukauden ajan puoleen hintaan 14,95€ + toimituskulut (4,95€) yhteensä 19,90€. Klikkaa ja tilaa heti!

 

Tykkää ja jaa:

kommentoi

Luo tiliKirjaudu tilillesiTykkäätkö jo meistä? Klikkaa ja seuraa meitä!

Facebook6k
Facebook
Instagram1k
YOUTUBE199
YOUTUBE