Ota yhteyttä

Musiikkivideo

Kesäfiilis! Neitosten uutuus on soljuva bikinibiisi – kuuntele ja tule hyvälle tuulelle

Julkaistu

@

Parhaillaan SMOrk 2019 -kilpailussa tanssiorkestereiden Suomen mestaruudesta kisaava Neitoset on ehtinyt myös levytysstudioon. Neitosten uutuussinkku on mainio kesäkappale Pikku pikku bikineissä.

“Päätimme Neitosten kanssa laittaa kesän iloa, valoa ja hyvää mieltä nauhalle ja lopputuloksen pääsette kuulemaan nyt. Makeaa luvassa!” hehkuttaa yhtyeen solisti Marja Pisilä.

“Hän oli pikku-pikku bikinissä, juuri sellaisessa, missä uimarannalla toisetkin on,

Jos pikku-pikku bikinistä olekaan ei tinkimistä, On huopa uidessa kai tarpeeton…”

Rantakulttuuria ylistävä laulu sopii loistavasti aurinkoisen kevään julkaisuksi – tämä musiikin helmi valloittaa takuulla kuulijat, sillä tuttu laulu on saanut herkullista uutta hehkua näiden viiden naisen otteessa.


Lähde nyt edullisesti risteilylle Tallinnaan tai Tukholmaan! Ikaalisten Matkatoimiston kautta löydät parhaat hinnat ja täyden palvelun.

“Rakastamme iskelmää ja tanssia”

Neitosten kokoonpanossa on musiikin vahvoista ammattilaisia, sillä opiskeluja löytyy Tornion ja Kainuun konservatorioista, Oulun yliopistosta ja ammattikorkeakoulusta sekä Sibelius Akatemiasta. Yhtyeen jäsenten ihailtava varmuus kumpuaa keikkakokemuksesta ja ryhmän tavoitteena onkin pysyä aina ajanhermolla ja tarjoilla niin tanssijoille kuin kuulijoillekin täydellisen oikeaa, jalan alle helposti taipuvaa rytmiä.

“Rakastamme iskelmää. Pienestä pitäen on lavoilla pyöritty ja jos vain keikkailta antaa esiintymiseltä myöten, niin mielellään heilautellaan kellohelmaa myös tanssilattian puolella”, Marja jatkaa.

Kokoonpanossa: solisti Marja Pisilä, rummut Satu Palmroos, harmonikka, koskettimet ja laulu Stiina-Emilia Kemppainen, koskettimet ja laulu Anni Palojärvi ja basso, klarinetti, kitara ja laulu Heli Korkala. Esiintymiset hoitaa Gramofoni Oy.

Katso Neitosten keikat tästä.

 

KUUNTELE Neitosten Pikku pikku bikineissä (alkuper. Itsy bitsy teenie weenie yellow polka dot bikini) 2019:
Kokeile nyt Elisa Viihdettä 1kk maksutta, ei sitoutumista. Laatuleffoja ja alkuperäissarjoja kuten Ivalo, Bullets ja Kolmistaan. Klikkaa heti ja kokeile!