Ota yhteyttä

Uutiset

Tanssijalegenda Aira Samulin juhlii 92-vuotispäiväänsä: “Tässä iässä pitää juhlia koko vuosi”

Julkaistu

@

Ikinuori tanssijalegenda Aira Samulin täyttää tänään keskiviikkona (27.2.19) komeat ja kunnioitettavat 92 vuotta. Samulinin pitkän elämän varrelle on mahtunut valtavasti iloa, mutta myös vastoinkäymisiä, kuten ihmiselämään kuuluu.

Syntymäpäiväsankari vieraili aamulla Ylen Aamu-tv:ssä ja antoi vinkkejä pitkään elämään. Voit katsoa tv-haastattelun videolta alta.

Tänä vuonna ei ole perinteistä Airan synttäridiskoa, vaan Samulin on tarjonnut kahvia kaikille taidesalongissaan Helsingin keskustassa.

“Hyrsylänmutkassa juhlitaan koko kesä. Tässä iässä minun mielestäni jokaisen pitäisi viettää synttäreitä koko vuosi, ja niin aionkin. Sillä tavalla olen elänytkin”, Aira Samulin hymyilee.

“Olen viihteen ammattilainen. Viihdytän ihmisiä ympäri vuoden.”

Ylen tv-haastattelussa Aira Samulin listasi ikimuistoisimpia tanssipaikkoja.

“Tanssipaikoista ovat jääneet New Yorkista studiot… ja diskot, kuten Studio 54. Ja tietenkin olen kiertänyt Suomessa kouluilla. Tuntuu, että puolet kansasta on ollut tanssin kanssa tekemisissä minun kanssani.”

92-vuotiaana Aira viettää yhä vireää, aktiivista elämää.

“Tapaan paljon ihmisiä. Jokainen on omanlaisensa. Mahtuu sinne yksi Airakin joukkoon.”

Keskiviikkoiltana Aira Samulin on tv:ssä myös Puoli seitsemän -ohjelman vieraana TV1:ssä klo 18.30. AlfaTV:n Kuvia ja käännekohtia -haastattelu puolestaan tulee tiistaina 12.3. klo 20.

 

KATSO videolta, kun Aira tanssii Heikki Hilanderin kanssa Huvin vuoksi -ohjelmassa 1997:

KATSO Airan vierailu Ylen Aamu-tv:ssä 27.2.2019:

 


Juo ryppysi pois! Kokeile nyt Oslo Skin Labin® The Solution Anti-wrinkle kollageenijauhetta kuukauden ajan puoleen hintaan 14,95€ + toimituskulut (4,95€) yhteensä 19,90€. Klikkaa ja tilaa heti!
Tarvitsetko apua kumppanin löytämisessä? Liity jäseneksi jos olet 50+ ja etsit vakavaa suhdetta!

Osta apteekkituotteet suomalaisesta verkkoapteekista. Reseptilääkkeet, apteekkikosmetiikka kätevästi klikkauksen päässä.