Ota yhteyttä

Uutiset

Tanssinopettajan hittianalyysi uudesta suojatiemerkistä: “Epäilen että on kakit housussa”

Tv:stäkin tuttu diplomitanssinopettaja Juhani Kuosmanen teki tiukan, mutta humoristisen tanssista kumpuavan analyysin uudesta ja vanhasta suojatiemerkistä.

Julkaistu

@

Tv:stäkin tuttu diplomitanssinopettaja Juhani Kuosmanen teki tiukan, mutta humoristisen tanssista kumpuavan analyysin suojatiemerkistä.

Liikennemerkithän saavat uuden ilmeen Suomessakin 1. kesäkuuta, ja esimerkiksi tuttu sinivalkoinen suojatiemerkki on uudistettu sangen erinäköiseksi ainakin hahmoltaan.

Juhanin kieli poskessa kirjoitettua analyysia on tykätty tuhatmäärin Facebookissa, ja se on kerännyt liki 500 kommenttia.

“Pankaa merkille nilkan rytmikäs työskentely”

Kuosmasen “tanssinopettajan analyysi  vanhasta ja uudesta suojatiemerkistä” on paljastavaa – ja samalla niin murheellista, kuten Juhani kuvaa ajatuksiaan.

“Vanhassa merkissä reipas ja ryhdikäs mies marssii itsevarmoin askelin valloittamaan maailmaa. Pankaa merkille vartalon jäntevä vastaliike, suoraksi ojentuva polvi ja tukijalan nilkan rytmikäs työskentely. Kulkija uhkuu tasapainoa, voimaa ja vitaalisuutta”, Juhani kirjoittaa.

“Menisi vaikka mummunsa mukana joogaamaan”

“Uudessa merkissä aineilla päänsä palloksi turvottanut identiteettipudokas epäröi askeliaan. Syytä onkin. Hänen rintarankansa ja lantionsa ovat tönkköytyneet tietokoneen tuijottamisesta liikkumattomiksi eikä tasapainosta ole tietoakaan. Hänen olisi parempi pysyä sisällä. Tai menisi vaikka mummunsa mukana joogaamaan. Pääasia, että pysyy poissa liikenteen jaloista. Epäilen, että lisäksi on kakit housussa.”

Juhani Kuosmanen toteaa analyysinsä lopuksi kuin voihkaisten:

“Ettei edes polvia saada suoraksi… voi hyvä tavaton.”


Langat ja muut käsityötarvikkeet kätevästi kotiin AdLibriksestä! Ilmainen toimitus (yli 16,90€ tilauksiin)!

Maija ja Juhani Kuosmanen. Kuva: Facebook.

Kuusinkertainen kilpatanssin Suomen mestari

Jussi Juhani Kuosmanen on diplomitanssinopettaja, joka on on kehittänyt Latinos-soolotanssitreenin. Hän on vaimonsa Maija Kuosmasen kanssa kehittänyt, tuottanut ja julkaissut Koko Suomi tanssii -DVD-sarjan, joka opettaa tanssia. Suomen Tanssinopettajain Liitto valitsi hänet vuoden 2014 seuratanssinopettajaksi.

Juhani on toiminut Suomen Tanssikoulujen Liitto TANSLI ry:n puheenjohtajana vuodesta 2013 alkaen. Kuosmanen on kuusinkertainen kilpatanssin Suomen mestari Maija-vaimonsa kanssa. He ovat saavuttaneet latinalaistansseissa neljä mestaruutta ja kymppitanssissa kaksi luokassa 30–35 vuotta.

→ Lue myös: Uusi tv-ohjelma vie tanssiharrastuksen kulisseihin – kisoja ja treenejä, hikeä ja tunteita

Juhani on myös käsikirjoittanut AlfaTV:llä nähtävää Tanssin tähden -sarjaa, joka esittelee suomalaista seuratanssia.

Kuosmanen toimi myös vuosia Savon Sanomien bloggaajana. Esimerkiksi vuonna 2016 Kuosmasen Mitä sitä tyhjää -blogia luettiin yli puoli miljoonaa kertaa. Vuonna 2017 ilmestyi Mitä sitä tyhjää -kirja, johon on valittu Kuosmasen blogitekstien suuresta joukosta suosituimmat ja omituisimmat.

 Äänikirjat ovat jättihitti. Kuuntele nyt 14 päivää ilmaiseksi ja tutustu Nextoryn valtavan valikoimaan. Ei sitoutumisaikaa. Klikkaa ja kokeile!
Yves Rocherin ihanat kauneustuotteet ovat laadukkaita ja edullisia. Tilaa heti - nyt ilman postikuluja (yli 19€ tilaukset).
Juo ryppysi pois! Kokeile nyt Oslo Skin Labin® The Solution Anti-wrinkle kollageenijauhetta kuukauden ajan puoleen hintaan 14,95€ + toimituskulut (4,95€) yhteensä 19,90€. Klikkaa ja tilaa heti!