Ota yhteyttä

Media

Uusi tv-ohjelma vie tanssiharrastuksen kulisseihin – kisoja ja treenejä, hikeä ja tunteita

AlfaTV esittää toukokuussa kolmiosaisen, tanssiharrastuksesta kertovan tv-sarjan Tanssin tähden. Ohjelmassa nähdään myös J. Eskelinen & Onnenkulkurit sekä Kyösti Mäkimattila ja Helena Ahti-Hallberg.

Julkaistu

@

AlfaTV esittää toukokuussa kolmiosaisen, tanssiharrastuksesta kertovan tv-sarjan Tanssin tähden. Ohjelmassa seurataan, mitä nykyaikainen tanssiharrastus oikeasti on. Mainoslause on ytimekäs: Näin Suomi tanssii, taivuttaa ja tunnelmoi.

Nyt kameraa ei viedä tanssipaikoille ja kuvata orkesteria ja sen edessä tanssivia ihmisiä, vaan painutaan hikisille harjoitussaleille ja kisaparketeille. Haastatellaan harrastajia, tosifriikkejä ja tanssialan vaikuttajia. Seurataan erilaisia tanssikisoja ja tapahtumia, hieman outojakin.

Tanssin tähden -ohjelmaa kuvattiin Vääksyssä, hotelli Tallukassa.

Uudessa tv-ohjelmassa seurataan tanssinharrastajia treeneissä ja kisaparketilla.

J. Eskelinen ja Kyösti Mäkimattila ruudussa

Kysellään huippumuusikoilta kuten Kyösti Mäkimattilalta, miksi he ovat lavoilla niin suosittuja ja onko tanssimusiikilla tulevaisuutta.

Hyvä tv-ohjelma kaipaa ripauksen dramatiikkaa. Tanssin tähden -ohjelmaan sitä tuo tanssikilpailut ja niihin osallistuvat parit. Kuka pärjää? Kuka pukee päälleen Suomen parhaan viejän paidan? Kuka on parkettien kuningatar?

Sarjan kisaorkesterina on lavoilta tuttu suosikkikokoonpano J. Eskelinen ja Onnenkulkurit. Tv-sarjaa on kuvattu Vääksyn suositussa tanssipaikassa, hotelli Tallukassa.Tanssin tähden -jaksot ja sisällöt

Tanssin tähden, 1. Jakso 16.5. klo 20.00 (uusinta la 18.5. klo 21.00)
Kuka on Suomen paras viejä tanssiparketeilla? Entä seuraaja? Se selviää vain kisaamalla. Mistä intohimo tanssiin kumpuaa? Seuratanssijat kertovat monipuolisesta harrastuksestaan ja esittelevät lajiaan eri tanssien kautta.

Tanssin tähden, 2. Jakso 23.5. klo 20.00 (uusinta la 25.5. klo 21.00)
Voiko lumihangessa tanssia tangoa? Suomalaiset voi. Lisäksi Helena Ahti-Hallbergin ja ammattilaisten näkemyksiä tavistansseista. Kisaextra: Olli & Johanna –kilpailu. Jos voitat, seuraava kisa nimetään kunniaksesi.

Tanssin tähden, 3. Jakso 30.5. klo 20.00 (uusinta la 1.6. klo 21.00)
Kyösti Mäkimattilan ja muusikoiden näkemyksiä tanssimusiikin nykytilasta. Tanssikansan kokoontumisajot Tallukassa: ”tanssita mut taivaisiin”. Tanssin hurmaa ja tiukkaa kisaa. Tunnelmia parketilta ja parketin laidalta. Seuratanssin SM-kilpailut.

Juhani Kuosmasen käsikirjoittaman ohjelman juontaa Tea Kainu. Tanssin tähden on yhteistuotanto, jossa AlfaTV:n lisäksi ovat mukana Suomen Seuratanssiliitto SUSEL ry, Suomen Tanssistudiot Oy ja Hotelli Tallukka /Maisema 24. Yhteistyökumppaneina ovat Viihdeohjelmat sekä J.Eskelinen & Onnenkulkurit, Alemana Dance Center, Footlight ja Tanssiseura Hurmio.

KATSO videoilta tunnelmia Tanssin tähden -tv-ohjelman kuvauksista:

 
Lähde nyt edullisesti risteilylle Tallinnaan tai Tukholmaan! Ikaalisten Matkatoimiston kautta löydät parhaat hinnat ja täyden palvelun.
Ansaitse eläkkeellä ollessasi tai tienaa osa-aikaisena. Työ etsii tekijää, hae myyntineuvottelijaksi takuupalkalla + bonukset.