Ota yhteyttä

Musiikkivideo

Anne Mattila siirtää taas hirsipytingin Pohjanmaalta: ”Vierivä kivi ei sammaloidu”

Anne Mattila laajentaa Karvialla sijaitsevaa taidekahvilaansa entisestään. Katso myös Annen kaunis Aamu toi, ilta vei -video.

Julkaistu

@

Anne Mattila aikoo laajentaa Karvialla sijaitsevaa taidekahvilaansa jo tänä syksynä. Anne on laittanut tuulemaan oikein kunnolla ja kertoo siirrättävänsä jo toisen kokonaisen hirsikehikon Etelä-Pohjanmaalta Satakuntaan.

Punamultainen, perinteinen hirsipytinki sijaitsee vielä toistaiseksi Alajärvellä.

”Sanotaan, että vierivä kivi ei sammaloidu. Uusi rakennusprojekti taidekahvilaan alkaa syksyn tullen…” Anne kertoo kehikon siirtoon liittyen.

→ Lue myösAnne Mattila teki symppisvideon taidekahvilastaan: ”Olen onnellinen matkaaja” – katso

Mainos

”Moni on kysellyt, että missä maalaan mun tauluja. Maalaan niitä suoraan sanottuna liian ahtaissa oloissa (kokoihin nähden)!  Siitä syystä päätin, että tontin perälle tulee ateljee-tilat sekä myös paikka, jossa mahtuu kunnolla bussiryhmä ruokailemaan ja kahvittelemaan.”

Kahvila säilyy omalla paikallaan, mutta uudessa, tilavassa hirsitalossa mahtuu mukavasti sekä pitämään talviaikaan konsertteja että vastaanottamaan ryhmiä.

→ Lue myösNäin kauniisti Anne Mattila laulaa taidekahvilansa hirsimiljöössä

Tämän komean hirsikehikon Anne Mattila siirrättää Alajärveltä Karvialle. Kuva: Facebook.

Galleria kunnostettiin vilja-aittaan

Anne Mattila on kertonut ihastuneensa kuutisen vuotta sitten Sarvelan kylässä, Karvialla myynnissä olleen vanhan maalaistalon pihapiiriin. Taidekahvilan sydän löytyy ainakin vielä toistaiseksi vilja-aittaan kunnostetusta galleriasta. Lammen kupeessa komeilee myös idyllinen tanssipaviljonki.

”Olin jo pitkään haaveillut pienestä galleriasta, jossa voisin esitellä omaa taidettani”, yhdeksänvuotiaasta maalaamista harrastanut Anne sanoo.

Taidekahvila avautui 7.11.2013.

”Aluksi paikkaan kulki pieni tie ja pihassa oli vain taaempana näkyvä tupa, joka toimi kahvilana ensimmäiset kesät.  Vanha vilja-aitta johon galleriani perustin. Nyt paikka on laajentunut pala kerrallaan vuosien mittaan.”

Anne Mattilan taidekahvila Karvialla on laajentunut vuosi vuodelta. Anne itse asuu kihlattunsa, rumpali Kari ”Kille” Tenkulan kanssa noin viiden  kilometrin päässä. Kuva: Facebook.


Kerrytä S-ryhmän bonusta Elisan Premium -liittymillä! Aina ilman datakattoa, sitoutumispakkoa tai kytkykauppaa!

Ravintolarakennus tuli Vöyristä

”Aluksi aika monen suusta kuulin lauseet ”mitä ihmettä, näin syrjässä? Ei tule käymään väkeä valitettavasti”.  Siitä huolimatta halusin rakentaa paikan, jossa minun maalaukset tulevat parhaiten esiin. Paikan jossa voi rentoutua ja olla poissa kiireestä.

Annella on kokemusta hirsikehikkojen siirrättämisestä.

Keväällä 2018 Annen taidekahvila sai entistä isommat tilat, kun alueelle siirrettiin Vöyristä vanha hirsikehikko. Se on entisöity 1,5-kerroksiseksi ravintolarakennukseksi.

”Musiikki ja taide ovat intohimojani”

Taidekahvilan ja maalaamisen lisäksi Anne laulaa ja keikkailee.

”Tässä muuten moni on kysynyt, että esiinnynkö enää lainkaan? Totta kai!” Anne nauraa.

”Minulla on vain nykyään kaksi ammattia. Jotka molemmat ovat intohimojani. Musiikki ja taide.  Molemmille pitää jäädä aikaa.”

Katso Anne Mattilan keikat tästä.

KATSO Anne Mattilan kaunis Aamu toi, ilta vei -tulkinta:


Kyöstin runokirja, Souvareiden huppari, Matin & Tepon t-paita... Tanssiin.fi:n kauppa on uudistunut. Tanssitähtien fanituotteita sekä tarkasti valikoituja design-tuotteita. Tutustu heti!
Yves Rocherin ihanat kauneustuotteet ovat laadukkaita ja edullisia. Tilaa heti - nyt ilman postikuluja (yli 19€ tilaukset).
Lähde nyt edullisesti risteilylle Tallinnaan tai Tukholmaan! Ikaalisten Matkatoimiston kautta löydät parhaat hinnat ja täyden palvelun.
Tule tekemään löytöjä Iittalan verkkokauppaan! Sisusta suomalaisten suosikeilla: Arabia, Fiskars, Iittala, Rörstrand, Hackman.