Ota yhteyttä

Uutiset

Tanssitähdetkin fanittavat tätä Tenavatähteä – katso hillittömät potpurivideot

Hyvää mieltä ja taitoa! Katso Antti L. J. Pääkkösen valtaisan suositut kotivideot, joissa Tenavatähti 1992 tulkitsee taidokkaasti eri kappaleita. Etenkin vanha Leikkikalu-lastenlaulu on upea!

Julkaistu

@

Kuva: Facebook

Näyttelijä Antti L.J. Pääkkösen kotonaan kuvaamat laulu- ja soittovideot ovat saaneet valtaisan suosion Facebookissa. Tv:stäkin tutun lahjakkaan muusikon videot ovat häkellyttävän mukansatempaavia ja viihdyttäviä.

Suuri yleisö muistaa lapualaisen Pääkkösen parhaiten Tenavatähti-kisasta.

Antti kisaili tv:n supersuositussa laulukilpailussa vuonna 1992 ja voitti Tenavatähteyden 11-vuotiaana kappaleillaan Vanha holvikirkko sekä itse säveltämällään ja sanoittamallaan laululla Takapulpetin tyttö.

Antti muistetaan myös BumtsiBum!-ohjelmasta, jossa hän esiintyi useasti. Hän oli mukana myös BumtsiBum!-kiertueella Jari Sillanpään ja Marita Taavitsaisen kanssa.

Nykyään Antti työskentelee ääninäyttelijänä ja äänikirjojen lukijana. Antin ääntä voi kuulla kymmenissä piirretyissä elokuvissa. Hänet tunnetaan myös Paavo Pesusienen äänestä.

Myös tanssitähdet ovat Antin taidonnäytteistä aivan liekeissä. Esimerkiksi tangokuninkaat Marko Maunuksela ja Tomi Markkola ovat kehua retostelleet Antin videoita.

“Ristus, kyllä Lapuanjoes on ollu aikoonansa selevästi jotain vilikastetta. Mahtavaa Antti!” Marko Maunuksela fiilisteli, kun Antti julkaisi tuoreimman tuotoksensa, hillittömän kevätpotpurin.

Hengästyttävällä vauhdilla etenevässä potpurissa on lukuisia tuttuja kevätaiheisia klassikoita.

“Kevät keikkuen tulevi, siksipä kevytmuusikko ryhtyi kevätmuusikoksi ja keikautti vallattoman kevätpotpurin, jossa mopo meinasi vallan karata käsistä. Paljon jaksamista vaan meille kaikille, aurinko paistaa!” Antti Pääkkönen toivottelee videonsa yhteydessä.

Aiemmin Antilta on tullut myös potpuri englanninkielisiä rakkauslauluja.

“Kevään ja eristäytymisen yhteisvaikutuksena saattaa syntyä tarve laulaa rakkauslauluja. Yritetään taas jaksaa!”

Ja rokkenrolliakin on väännetty.

“Iski taas fiilis tehdä tämmöinen perjantaivideo. Kuulin tämän biisin ekan kerran muksuna Tom Cruisen Top Gunissa, jossa Anthony Edwards eli Goose näytteli laulavansa ja soittavansa sitä. Pidetään liekki vaan päällä, everybody!”

Leikkikalu-laulu on Antin upeimpia esityksiä

Yksi upeimmista Antin esityksistä on tämä vanha lastenlaulu nimeltä Leikkikalu.

“Alkoi jotenkin yhtaikaa lapsettaa ja laulattaa, niin päätinpä laulaa lastenlaulun – niistä kaikista lastenlauluista sen oman henkilökohtaisen suosikkini, eli Leikkikalu vuodelta 1968. Tämän myötä hyvää viikonloppua ja paljon jaksamista meille kaikille kaikenikäisille lapsille!”

Blues Brothers on monelle tuttu ja suosittu elokuva – ja Antinkin suosikkeja.

“Well, ajattelin toivottaa hyvää pääsiäistä 2020 pukeutumalla kevätauringosta häikäistyneeksi kanttoriksi ja tempaisemalla potpurin täydeltä Blues Brothersia. Valoisaa pääsiäisviikonloppua meille kaikille, ja pysytään lujina!”

Aladdin-elokuvasta tuttu kappale Friend Like Me saa Antin käsittelyssä hienon meiningin.

“Ajattelinpa minäkin perjantai-illan ratoksi tehdä musiikkipäivityksen. Halusin laulaa ystävyydestä, joten päätin pitää hauskaa erään aiheesta sävelletyn ikivihreän kanssa. Voimia, jengi!”

 
Seiskan synttäritarjous! Seiska nyt alkaen vain 2,49 €/nro. Valitse omasi kuudesta erilaisesta tarjouksesta !