Tanssitreenit saivat Einin jalat “huutamaan hoosiannaa” – siivousämpäri avuksi

Tanssitreenit saivat Einin jalat “huutamaan hoosiannaa” – siivousämpäri avuksi

Tanssitreenit saivat Einin jalat “huutamaan hoosiannaa” – siivousämpäri avuksi

Tanssii tähtien kanssa -tv-ohjelmaan osallistuva Eini on aloittanut tällä viikolla hikiset tanssitreenit. Tunnetusti tiukkatahtiset harjoitukset alkoivat toissapäivänä, ja paikat ovat jo ehtineet kipeytyä.

“Toka treenipäivä! Jalat huutaa hoosiannaa”, Eini voihki tänään keskiviikkona (4.9.19).

→ Lue myös: Uudet Tanssii tähtien kanssa -parit julki: mukana Eini, kaksi Putous-tähteä ja luistelijaa

Näppärä iskelmätähti löysi helpotuksen väsyneille kintuilleen kotikonstein: laulaja marssi siivouskomeroon ja nappasi ämpärin avukseen.

“Ja mitä mä keksinkään. Jalat jäihin! Ja siivousämpäri sai ihan uuden tehtävän!”

Eini keksi upottaa jalkansa jäihin siivousämpäriin. Välitön helpotus tanssitreeneissä kipeytyneille kintuille löytyi siis kodin siivouskomerosta. Tämä vinkkinä muillekin Tanssii tähtien kanssa -kisaajille.. Kuva: Facebook.

Eini tanssii opettaja Sami Heleniuksen parina.

“Saan kurkistaa ammattitanssijan työhön paraatipaikalta ja voin heti kertoa, että minäkin luulin, että osaan tanssia. Kyllä alkeista lähdettiin liikkeelle”, Eini myönsi ensimmäisten tanssitreenien jälkeen.

“Kunnioitus heidän osaamista kohtaan kasvoi tunti tunnilta. Ihan käsittämättömän hienovaraisesti meitä oppilaita opetetaan. He jaksavat kannustaa, tehdä toistoja ja hymyillä. Olemme hyvissä käsissä. Ja koko TTK team! Huippuosaajia! Mutta senhän me ohjelman fanit olemmekin aina nähneet TV:n kautta. On riemu ja suuri etuoikeus olla mukana. Aamuyhdesältä treenit taas jatkuu…”

Mainos

Eini kertoi MTV3:lle odottavansa eniten rumbaa.

“Odotan, että pääsisin tanssimaan rumbaa – se tunne, mikä sieltä välittyy ilman sanoja! Kunpa saisin itsestäni ulos sen kaiken herkkyyden ja pääsisin jakamaan sen katsojien kanssa. Liikkeellä saa niin paljon aikaan”, Eini totesi.

Katso Einin keikat tästä.

Tanssii tähtien kanssa alkaa MTV3:lla sunnuntaina 22.9. klo 19.30.

Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa kisaavat (vasemmalta) juontaja-tubettaja Veronica Verho ja Jani Rasimus, mediavaikuttaja Mikael Jungner ja Saana Akiola, valokuvaaja Meeri Koutaniemi ja Matti Puro, laulaja Jannika B ja Aleksi Seppänen, näyttelijä Timo Lavikainen ja Kia Lehmuskoski, näyttelijä Christoffer Strandberg ja Jutta Helenius, pikaluistelija Mika Poutala ja Ansku Bergström, entinen taitoluistelija Laura Lepistö ja Marko Keränen, rokkari Olli Herman ja Katri Mäkinen sekä laulaja Eini ja Sami Helenius.


Lasse Hoikka & Souvarit ainutkertaisella laivakeikalla Pekkaniskan Poikien ja Finlandersin juhlakonsertin kera! Suomen suurin tanssiristeily Europalla 24.11. Varaa heti!
Kyöstin runokirja, Souvareiden huppari, Matin & Tepon t-paita... Tanssiin.fi:n kauppa on uudistunut. Tanssitähtien fanituotteita sekä tarkasti valikoituja design-tuotteita. Tutustu heti!
Yves Rocherin ihanat kauneustuotteet ovat laadukkaita ja edullisia. Tilaa heti - nyt ilman postikuluja (yli 19€ tilaukset).
Inessa on modernin sisustajan verkkokauppa. Upeita design-esineitä kotiin, loistavava hinta-laatusuhde. 10€ ale kun tilaat yli 100 eurolla!

 

Tykkää ja jaa:
Lisää uutisia

Pasi Kivimäki: “Meinasin purskahtaa lavalla nauruun” – lue superfinalistien fiilikset

Kommentit pois päältä artikkelissa Pasi Kivimäki: “Meinasin purskahtaa lavalla nauruun” – lue superfinalistien fiilikset

Arttu Wiskari herkistelee hienosti Myrskyn jälkeen – kuuntele Kari Tapion uudet laulut

Kommentit pois päältä artikkelissa Arttu Wiskari herkistelee hienosti Myrskyn jälkeen – kuuntele Kari Tapion uudet laulut

Jukka Hallikainen kärsii pahasta uniapneasta: “Nyt laitetaan jätkä kuntoon” – testeistä tyly tuomio

Kommentit pois päältä artikkelissa Jukka Hallikainen kärsii pahasta uniapneasta: “Nyt laitetaan jätkä kuntoon” – testeistä tyly tuomio

Matti Ruohonen juhlii 70-vuotispäiväänsä levyhommissa studiossa – perhejuhlat talvella

Kommentit pois päältä artikkelissa Matti Ruohonen juhlii 70-vuotispäiväänsä levyhommissa studiossa – perhejuhlat talvella

Luo tiliKirjaudu tilillesiTykkäätkö jo meistä? Klikkaa ja seuraa meitä!

Facebook7k
Facebook
Instagram2k
YOUTUBE399
YOUTUBE