Ota yhteyttä

Tanssitähdet

Tommi Soidinmäki paineli lomallaan kansallispuistoon vaeltamaan – katso upeat kuvat

Tommi Soidinmäki lomaili edellisen kerran toukokuussa, joten hengähdystauko kansallispuiston maisemissa teki terää. “Täällä mieli lepää”, monilahjakas tangokuningas hihkui.

Julkaistu

@

Kuvat: Facebook.

Tommi Soidinmäki on nauttinut viime päivinä täysin siemauksin raittiista ilmasta ja henkeäsalpaavista maisemista. Suosittu tanssitähti ja monilahjakkuus jäi lomalle syyskuun alussa.

“Edellisen loman pidin toukokuun alussa, joten eiköhän nyt ole pieni hengähdystauko paikallaan!” Tommi huoahti.

Tangokuningas paineli itäiseen Suomeen Lieksaan, missä on Siikakosken kalastusalue sekä Patvinsuon kansallispuisto.

105 neliökilometrin kokoinen Patvinsuo on eteläisen Suomen laajin kansallispuisto ja yksi maamme erämaisimmista kansallispuistoista. Merkittyjä polkuja on 80 kilometrin verran, joten Tommilla on piisannut kuljettavaa.

Aurinkoinen hetki aurinkoisessa syysmaisemassa järven rannalla. Tommi Soidinmäki on nauttinut vaelluslomastaan täysin siemauksin.

Patvinsuon kansallispuisto Lieksan ja Ilomantsin kuntien alueella tarjoaa jylhän kuvauksellisia erämaa-maisemia.

Vaellus Patvinsuon upeissa maisemissa on tarjonnut Tommille tervetulleen hengähdystauon hektisen kesän jälkeen: lavakeikkojen ohella Tommi tähditti kesäteatteria kahdenkin esityksen voimin. Hän esiintyi suosituissa Kuka nyt soittaa, sir -ilottelussa sekä Tauno & Ansa -musikaalikomediassa.

Syksylle on tulossa uusia, huimia työkuvioita ja ensi kesänä Tommilla on päärooli Virve Rostin kanssa Lappeenrannan Krokotiilirock-showssa.

→ Lue myös: VIDEO: Tommi Soidinmäki nauttii työnteosta ja vihjaa: “Erittäin iso rooli odottaa paljastumistaan”

“Kyllä mieli lepää…” Tommi iloitsi luonnon keskellä.

Tangokuningas vaihtoi lomallaan rooli- ja esiintymisasut käytännölliseen tuulipukuun.

“Patvinsuon kansallispuisto ja minä. Upeaa seutua”, Tommi hehkutti.

Kovin pitkään Tommi ei kuitenkaan lomallaan malta olla: huomenna perjantaina (6.9.19) hän keikkailee Iisalmen Seurahuoneella. Seuraavalla viikolla on parikin Kultajousen VIP-iltaa, onhan Tommi kunnostasutunut myös taidokkaiden ja tykättyjen korujen suunnittelijana.

→ Lue myösTommi Soidinmäen karu tangodebyytti: “Unohdin sanat ja nuotit Paula Koivuniemen edessä”

“Terkkuja täältä lomalta!  Sain eilen hyviä uutisia: 2. painoerä Sydän sydämessä ja Ikuisuus -koruista alkaa myös olla loppuunmyyty! Sydän sydämessä – koruun on tulossa syksylle myös korvikset! Suunnittelemani joulukorun ensimmäisen version näen parin viikon sisällä. Sanoisin,  että aika hyvä fiilis!!!!”

Katso Tommi Soidinmäen & Vastakaiku-orkesterin keikat tästä.

 


Osta ruokaa 20-90 prosentin alennuksella! Matsmart myy huiman halvalla ylijäämätuotteita. Tutustu ja tilaa heti!
Koira, kissa... Lemmikkieläinten ruoat ja tarvikkeet edullisesti Zooplussasta. Kotiinkuljetus koko Suomeen! Klikkaa ja saat 5% alennuksen.