Ota yhteyttä

Musiikkivideo

Tiinan ja Petrin sielukas tangoduetto kruunaa molempien juhlavuoden: “On etuoikeus saada rakastaa”

“On erityisen tunnelmallista esittää se oman puolison kanssa”, tangopari Tiina Räsänen ja Petri Hervanto kuvaavat upeaa tangoduettoaan. Sain rakastaa -kappale voitti Seinäjoen Tangomarkkinoiden sävellyskisan viime kesänä. Kuuntele!

Julkaistu

@

Tangokuninkaalliset Tiina Räsänen ja Petri Hervanto ovat julkaisseet kovasti odotettua ja toivottua, uutta musiikkia. Kuninkaallisparilta ilmestyi eilen perjantaina (22.11.19) tyylikäs Sain rakastaa -single molempien juhlavuoden kunniaksi.

Sain rakastaa -kappele sai ensiesityksensä viime kesänä Seinäjoen Tangomarkkinoilla, missä Tiina ja Petri esittivät sen 12. heinäkuuta Tangokadun katulavalla. Laulu kuultiin myös tämän syksyn Sinitaivas-konserteissa, joissa Tiina ja Petri olivat mukana.

Sielukas tango on Minna Miettisen säveltämä ja sanoittama, ja se voitti Tangomarkkinoiden Sävellys- ja sanoituskilpailun tänä vuonna.

Vuoden 1994 tangokuningatar Tiina Räsänen juhlii tänä vuonna 25-vuotista tangouraansa ja hänen aviopuolisonsa Petri Hervanto, vuoden 1999 tangokuningas  puolestaan 20-vuotista tangouraansa.

→ Lue myös: Tangopari Tiina Räsänen ja Petri Hervanto lupaavat tangokonsertin juhlavuonnaan – katso hauska video

Mainos

Tiina ja Petri ovat uudesta kappaleesta innoissaan ja kuvaavat sitä osuvasti “sielukkaaksi tangoduetoksi”.

“Vihdoin uutta musiikkia… seuraavaan studiovierailuun ei varmasti mene yhtä pitkään. Kiitos tekijöille, niin säveltäjälle, tuottajille kuin hienoille soittajille”, tangokuninkaalliset kiittelevät.

“On etuoikeus saada rakastaa”

“On etuoikeus saada rakastaa, tehdä työtä, jota rakastaa sekä saada esittää näin hieno uusi tango. Kiitos luottamuksesta”, Tiina lisää.

→ Lue myös: Tiina Räsänen: “Ei tullut miljoonia”- loton jättipotti osui tuttuun markettiin Siilinjärvellä

Petrin mukaan on hieno kunnia saada laulaa Sain rakastaa -kappaleen kaltainen uusi tango.

“Se yhdistää kauniisti kotimaisia ja argentiinalaisia sävyjä. Tangon tarinassa on tarttumapintaa ja sen esittäminen oman puolison kanssa tekee siitä erityisen tunnelmallista.”

Mainos

Palkitun tangon säveltäjä ja sanoittaja Minna MIettinen kertoo luoneensa kappaletta “lokakuisina iltoina”.

“Mielessä alkoi soida argentiinalaisen ja suomalaisen tangon risteytys – melankolia ja valoisuus. Teksti kertoo, miten elämän vaiheiden keskellä voi olla kiitollinen siitä, että on saanut rakastaa paljon – ja olla rakastettu.”

→ Lue myös: Tangokuninkaallisilla “salainen” kokoontuminen: “Jutellaan nuotiolla ja pidetään hauskaa 2 päivää”

Katso Tiina Räsäsen keikat tästä. Katso Petri Hervanon keikat tästä.

 

KUUNTELE Tiina Räsäsen ja Petri Hervannon Sain rakastaa -tango (säv. ja san. Minna Miettinen, sov. Taisto Lunkka) 2019:Tee upeita löytäjä Saksan suurimman postimyyntitalon valikoimista. Klingeliltä kaikkea naisille ja kotiin, myös isot koot. Edulliset hinnat!

Osta apteekkituotteet suomalaisesta verkkoapteekista. Reseptilääkkeet, apteekkikosmetiikka kätevästi klikkauksen päässä.