Ota yhteyttä

Tanssitähdet

Tangopari Tiina Räsänen ja Petri Hervanto lupaavat tangokonsertin juhlavuonnaan – katso hauska video

Julkaistu

@

Tangokuninkaallinen aviopari Tiina Räsänen ja Petri Hervanto viettää tänä vuonna pelkkää juhlaa.

Tiinalla tulee täyteen 25 vuotta tangokuningattaren (1994) tittelistä ja Petrillä puolestaan 20 vuotta (1999).

“Kumpi meistä muuten on vanhempi? Mieti nyt tarkkaan…” Tiina heristää sormeaan videolla miehelleen.

“No, oon mä vanhempi”, Petri joutuu myöntämään.

“Mutta mä oon vanhempi kuninkaallinen”, Tiina jatkaa ja saa Petrin laskemaan, että yhteensä heidän tangokuninkaallinen uransa on kestänyt 45 vuotta.

“Mä muuten olen myös 45-vuotias… On tämä raskasta, kun elämä on pelkkää juhlaa”, Petri Hervanto nauraa.Aviopari aikoo juhlia ainakin Seinäjoen tangomarkkinoilla, täyttäväthän tangotkin kesällä 35 vuotta.

“Tehdään tangokonsertteja tänä vuonna, ja ainakin Seinäjoelle konsertoimme”, Petri ja Tiina lupaavat.

Pariskunta rakastui 2001 ja moni muistaa, kuinka he pitivät komeat tangohäät Seinäjoella Lakeuden ristin kirkossa tangomarkkinoiden aikaan 2002. Sittemmin he ehtivät erota, mutta palasivat yhteen, saivat yhteisen lapsen ja nauttivat nyt toisistaan ja elämästään. Molemmilla on myös aiemmista suhteistaan yksi lapsi.

Petri pyörittää liikuntakeskusta Varkaudessa, Tiina on kouluttautunut kosmetologiksi. Perhe asuu Varkaudessa. Tanssikeikkoja kumpikin heittää enää harvakseltaan: alkuvuonna Petri esiintyy ke 27.3.2019 Riemuliiterissä (Äkäslompolo, Kolari) ja Tiina to 28.3. samassa paikassa.

 

KATSO videolta Tiinan ja Petrin sanailua:Tilaa ruokaa netissä, nopea kotiinkuljetus. Lempiruokasi kotiovelle helposti: pizzaa, aasialaista, burgereita. Pizza-online.fi taltuttaa nälän!