Tangokuninkaallisilla “salainen” kokoontuminen: “Jutellaan nuotiolla ja pidetään hauskaa 2 päivää”

Tangokuninkaallisilla “salainen” kokoontuminen: “Jutellaan nuotiolla ja pidetään hauskaa 2 päivää”

Tangokuninkaallisilla “salainen” kokoontuminen: “Jutellaan nuotiolla ja pidetään hauskaa 2 päivää”

Peräti kolmisenkymmentä tangokuninkaallista on parhaillaan (2.6.19) kokoontumassa Kuortaneen Urheiluopistolle. Laulajat ovat tyhjentäneet kahdeksi päiväksi keikkakalenterinsa ja ovat pitäneet tapaamisen siinä mielessä piilossa, ettei sitä ole etukäteen liiemmin toitotettu sosiaalisessa mediassa tai muuten julkisuudessa.

Nyt Tanssiin.fi voi kuitenkin paljastaa, mistä “salaisessa kokoontumisessa” on kyse.

“Meitä on noin 30 kuninkaallista viettämässä tiistaihin asti hauskaa”, tangokuningas Jukka Hallikainen paljastaa.

“Urheillaan, ollaan nuotiolla, jutustellaan ja vähän musisoidaan myös.”


Finlandersin 35-v. juhlakonsertit laivalla sekä Souvarit ja Pekkaniskan Pojat. Suomen suurin tanssiristeily Europalla 24.11. Varaa heti!

Ajatus kuninkaallisten kokooontumisajoista syntyi kolmen tangokuninkaan kesken: idean virittivät Jukka, Marko Maunuksela ja pääjärjestäjänä toimiva Jaska Mäkynen.

“Kiva tavata kuninkaallisia… harvemmin näkee keikoilla”, Teuvo Oinas, tangokuningas vuosimallia 1986, sanoo.

KATSO Jukka Hallikaisen ja Teuvo Oinaan videotervehdys matkalta Kuortaneelle sunnuntaina 2.6.19:

Kuninkaallisesta kohtaamisesta tehdään myös tv-ohjelmaa, sillä AlfaTV seuraa tangon kruunupäiden edesottamuksia Kuortaneen  Urheiluopistolla.

“Syksyllä 6 jaksoa tulee ulos”, Jukka Hallikainen kertoo.

Tiina Räsänen, Taina Kokkonen ja Petri Hervanto ajoivat Kuortaneelle samalla autolla. “Kohti kuninkaallisten kohkaamista, liikuntaleiri alkakoon”, Tiina hehkutti. Kuva: Facebook.
“Leirikouluilua Kuortaneella su-ti keskustelujen ja urheiluharrastusten parissa. Ja kamerat kuvaa koko ajan”, Johanna Pakonen, Taina Kokkonen ja Marko Maunuksela kertovat.
“Kuortaneella kuvaillaan – kuninkaalliset kimpassa!” Kaija Pohjola, Jaska Mäkynen, Tiina Räsänen ja Jukka Hallikainen riemuitsevat sateisessa sunnuntai-illassa.

Ansaitse eläkkeellä ollessasi tai tienaa osa-aikaisena. Työ etsii tekijää, hae myyntineuvottelijaksi takuupalkalla + bonukset.
Tilaa ruokaa netissä, nopea kotiinkuljetus. Lempiruokasi kotiovelle helposti: pizzaa, aasialaista, burgereita. Pizza-online.fi taltuttaa nälän!

Inessa on modernin sisustajan verkkokauppa. Upeita design-esineitä kotiin, loistavava hinta-laatusuhde. 10€ ale kun tilaat yli 100 eurolla!

 

Tykkää ja jaa:

kommentoi

Luo tiliKirjaudu tilillesiTykkäätkö jo meistä? Klikkaa ja seuraa meitä!

Facebook7k
Facebook
Instagram2k
YOUTUBE399
YOUTUBE