Ota yhteyttä

Musiikkivideo

Tommi Soidinmäki iloitsee radiohitistään – kuuntele

Julkaistu

@

Tangokuningas 2004 Tommi Soidinmäki kuvailee itseään onnekkaaksi, sillä hänen tuorein sinkkunsa Kartta on noussut nyt radiohitiksi.

“Uusi sinkkubiisini Kartta on nyt noussut mm. Suomen Top 100 -listalle (lista sisältää myös kaikki kansainväliset julkaisut)! Voisiko todeta että onnellinen fiilis😊👍! Tästä(kin) biisistä kiitos Maki ja tekijätiimi!” Tommi Soidinmäki kiittää ja viittaa Maki Kolehmaiseen, levyn tuottajaan.

Kolehmainen on tuttu mies muun muassa Aikakone-yhtyeestä ja monen muunkin ison hitin taustalta.

Kartta on toisella listaviikollaan noussut Suomen virallisella radiosoittolistalla sijalle 74. Jo pääsy Top 100 -listalle on iso saavutus tanssitähdeltä, sillä listaa hallitsevat perinteisesti JVG:t, Elastiset, Ellinoorat, Cheekit sekä ulkomaiset pop-tähdet.

“Uudistuminen elintärkeää”

Vuoden 2004 tangokuninkaalliset Tommi Soidinmäki ja Johanna Debreczeni.

Kartta on sinkkulohkaisu heinäkuussa ilmestyneeltä Päivä jälkeen sen -levyltä.

“Vuonna 2016 olin tosi pattitilanteessa, tuntui siltä, että joka puolella on seinät vastassa. Inspiraatiota ei tullut mistään.  Poistin sellaisia ihmisiä elämästäni, jotka ottivat sitä energiaa, mutteivät antaneet mitään takaisin. Se on tosi paljon antanut uutta. Nyt kokeilen omia siipiäni”, Soidinmäki kertoi Iltalehden haastattelussa viime heinäkuussa.

Neljäntoista kesän takainen tangokuningas muistuttaa uudistumisen tärkeydestä.

“On helposti vaarana, että alkaa toistaa itseään. Kerran hyväksi havaittu ei toimi kahta kertaa. Aina pitää saada uutta näkökulmaa tekemiseen. Pitää kehittyä ja kehittää.”

“Käskettiin pysyä lestissä”

Tommi Soidinmäki on musiikin lisäksi suunnitellut koruja ja vaatteita.

“Tangomarkkinat on ollut tosi tärkeä ponnahduslauta minulle. Se, mitä tapahtuu tangovuoden jälkeen, riippuu itsestä. Se, että silloin alussa lähdin laajentamaan konseptia, ärsytti joitakin. Käskettiin pysymään lestissä”, Soidinmäki totesi Iltalehdelle.

Katso Tommi Soidinmäen keikat tästä.

 

KUUNTELE ja katso radiohitti Kartta:


Jatka lukemista
Mainos
Klikkaa ja kommentoi.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *