Ota yhteyttä

Keikat ja kiertueet

TTK:sta tutut tanssin tähdet ensimmäiselle yhteiskiertueelle

Julkaistu

@

Tanssii tähtien kanssa -ohjelma oli tänäkin syksynä katsojamenestys MTV3:lla. Loistelias tanssiohjelma keräsi sunnuntai-iltaisin keskimäärin miljoona suomalaista ruudun äärelle.

Julkkisten lisäksi sarjan menestykselle vähintäänkin yhtä tärkeitä ovat ammattitaitoiset tanssinopettajat. Nyt nämä tv:stä tutut ammattitanssinopettajat tekevät ensimmäisen yhteisen show-kiertueen. Tanssien tähtiin -kiertue pyörähtää käyntiin ensi keväänä 2019. Se nähdään maalis-huhtikuussa ainakin Helsingissä, Turussa, Oulussa, Tampereella ja Jyväskylässä.

Helena Ahti-Hallberg iloitsee kiertueesta.

Mukana ovat mm. Saana Akiola, Sami Helenius, Marko Keränen, Matti Puro, Ansku Bergström, Jurijs Torsenko, Jutta Helenius, Katri Mäkinen ja Kia Lehmuskoski.

Mukana tullaan näkemään myös yllätysvieraita eri esityksissä.  Shown suunnittelusta vastaavat tanssijat yhdessä tuotannosta vastaavan Elevent Group Oy:n kanssa.

”Liput tulevat myyntiin sopivasti ennen joulua, tässä on loistava lahjavinkki vaikka koko perheelle”, kertoo Elevent Groupin toimitusjohtaja Helena Ahti-Hallberg.

”11. tuotantokautta sunnuntai-iltojen viihteenä nähty tv-ohjelma on kerännyt valtaisan yleisön joka sunnuntai ja on hienoa, että tanssijat pääsevät vihdoin yhdessä myös näyttämölle esittämään taitojaan”, Helena jatkaa.

Kiertueen tarkempi paikkakuntalistaus esityspäivineen julkistetaan lähiaikoina, ja samalla avautuu myös lipunmyynti.


Tule tekemään löytöjä Iittalan verkkokauppaan! Sisusta suomalaisten suosikeilla: Arabia, Fiskars, Iittala, Rörstrand, Hackman.