Ota yhteyttä

Keikat ja kiertueet

Dannysta musikaali kesällä Valkeakoskelle – Susanna Laine esittää Armi Aavikkoa

Julkaistu

@

Musikaalin ensi-ilta on kesäkuussa 2019.

Kesällä 2019 Valkeakosken Apianniemessä nähdään Heikki Paavilaisen käsikirjoittamana ja ohjaamana tähän päivään tuotu musikaali karismaattisesta laulajalegenda Ilkka ”Danny” Lipsasesta.

Musikaalin mainostekstin mukaan hersyvän huumorin värittämä elämäntarina vie katsojan pitkin Dannyn vauhdikasta ja tapahtumarikasta elämää Porista Helsinkiin, “kohti iskelmätaivaan suursuosiota ja musiikkineuvoksen asemaa”. Musikaalissa saadaan ihailla menneiden vuosikymmenien näyttäviä showkiertueita ja unohtumattomia radiokappaleita, kuten esimerkiksi Kauan, Tahdon olla sulle hellä, Tuulensuojaan, Kesäkatu ja Vähän ennen kyyneleitä.

Armi Aavikkoa (vas.) musikaalissa esittää tv-juontaja Susanna Laine.

Musikaalissa kurkistetaan myös laulajan yksityiselämän koskettaviin hetkiin kulissien takana, rakkauselämän käännekohtiin ja musiikkibisneksen kovaan maailmaan. Danny on musikaali nuoren laulajan kunnianhimosta, viihdemaailman raadollisuudesta ja kyvystä rakastaa.

Danny-musikaalin esitykset: 11.6-10.8.2019. Liput myynnissä Ticketmasterilla, klikkaa tästä.

Miespäärooleissa lavalla nähdään karismaattiset näyttelijät Lauri Mikkola ja Ilkka Koivula. Laulaja Lauri Mikkola on hurmannut upealla lauluäänellään mm. suursuosion saaneessa Helsingin kaupunginteatterin Kinky Boots -musikaalissa sekä tv:stä tutuissa ohjelmissa kuten The Voice of Finland ja Uuden Musiikin Kilpailu.

Pitkän uran lavalla tehnyt karismaattinen suosikkinäyttelijä Ilkka Koivula on nähty Dannyn roolissa myös aikaisemmin (2005).

Ansku Bergström ja Tuure Boelius TTK-kisassa.

Lavalla naispäärooleissa ihastuttavat Susanna Laine, Ushma Karnani ja Erika Vikman. Muissa rooleissa nähdään muun muassa Harri Penttilä sekä tanssijat Ansku Bergström ja Janne Talasma. Musikaalin koreografian tehnyt Ansku Bergström tanssi tämän syksyn Tanssii tähtien kanssa -tv-kisassa Tuure Boeliuksen kanssa pronssille.

Ylen TV1:n suositusta Puoli seitsemän -ohjelmasta tuttu juontaja Susanna Laine tulkitsee Danny-musikaalissa Armi Aavikon roolin.

Musikaalin taidokkaan liveorkesterin kapellimestarina toimii Ali Ahmaniemi. Orkesterissa lisäksi Sampsa Rättäri, Teemu Broman ja Jimi Hautamäki. Musikaalin puvustuksesta vastaa Arja Sahno ja maskeerauksen suunnittelusta Pirjo Laihiala.


Tilaa Fiksuruoka.fi:n uutiskirje ja saat ilmaisen toimituksen yli 29€ tilauksiin. Kaikki tuotteet 20-90% alennuksella!