Ota yhteyttä

Tangomarkkinat

Tykkäyksiä tulvi – Aki Hietala pitää tangolupauksensa: “Innolla lähden kokeilemaan”

Aki Hietalan haaste toteutui: tykkäyksiä suorastaan tulvi ja nyt tanssitähti valmistautuu pitämään lupauksensa ensi vuoden Tangomarkkionoille osallistumisesta. “Kiitos kannustuksesta”, Aki kiittää. Lue lisää!

Julkaistu

@

Tanssiin.fi kertoi aiemmin tänään sunnuntaina (14.7.) tanssitähti Aki Hietalan vastaanottamasta haasteesta: laulaja lupasi osallistua ensi vuoden Seinäjoen Tangomarkkinoille, jos Facebook-julkaisu kerää vähintään 500 tykkäystä.

Voit lukea alkuperäisen uutisen tästä: “Jos 500 tykkää, lähden taas Tangomarkkinoille”.

Tanssiin.fi:n juttu keräsi neljässä tunnissa reilusti yli 500 tykkäystä. Kuva tilanteesta klo 17.15.

“Tipunko alkumetreillä?”

Tanssiin.fi:n lukijat lähtivät nopeasti leikkiin mukaan ja vajaassa neljässä tunnissa juttu keräsi reilusti yli 500 tykkäystä – ja useita satoja vielä muissa some-ryhmissä, sillä Akin haastelupaus levisi kulovalkean tavoin.

“Se on sitten mentävä karsintaan 25 vuoden jälkeen… En ihan uskonut, että tässä näin käy, mutta pidän lupaukseni. Voihan se olla, että tipun alkumetreillä jo, mutta yritetään. Ihan innolla lähden kokeilemaan”, ylivieskalaislähtöinen Aki Hietala nauraa.

Mainos

“Mitä siellä pitää osata?”

Hän osallistui Tangomarkkinoille vuonna 1994 nuorena laulajana, mutta ei päässyt tuolloin Raisiossa pidetyistä semifinaaleista jatkoon.

“Eniten jännittää, saako töistä vapaata, että pääsee karsintaan, milloin ne ovatkin…ja mitä siellä pitää osata?”

Aki miettii jo sitäkin, että joku valmentaja tai muu kouluttaja voisi olla hyvä saada mukaan projektiin.

“Kiitos kaikille kannustajille! Tangoilla nähdään!”

 

KATSO tästä Aki Hietalan, Eija Kantolan, Johanna Pakosen ja muiden tähtien esittämä Euroviisu-sikermä joulukuulta 2018:

KATSO Jos luoja suo -kappale TV2 Huvin vuoksi -ohjelmassa 1997:Kyöstin runokirja, Souvareiden huppari, Matin & Tepon t-paita... Tanssiin.fi:n kauppa on uudistunut. Tanssitähtien fanituotteita sekä tarkasti valikoituja design-tuotteita. Tutustu heti!