Ota yhteyttä

Musiikkivideo

Upeaa! Kyösti Mäkimattila tyylitteli Tähdet, tähdet -finaaliin – katso videot

Julkaistu

@

Kyösti Mäkimattila selvitti itsensä tyylikkäästi Tähdet, tähdet -tv-lauluohjelman finaaliin. MTV3:n suositussa sarjassa kisattiin tänään sunnuntaina (31.3.2919) jännittävä semifinaali, jossa lauloivat Kyöstin lisäksi Ilta sekä Jussi Rainio.

Katsojat äänestivät finaaliin Kyöstin ja Jussi Rainion.

Illan teemana oli “showtime”. Musikaalisävelmät sujuivatkin tangokuninkaalta mallikkaasti. Kyöstin tulkinta Puttin’ on the Ritz -klassikosta oli varma ja komea.

“Mikäs siinä Kyöstillä omalla mukavuusalueella painellessa turvallisesti, hienosti, äärimmäisen coolisti ja tyylikkäästi”, tuomari Ismo Heikkilä kehui. Samoin Maria Veitola ylisti vedon tyylikkyyttä.

Toisena musikaalikappaleena Kyösti veti Charlie Chaplinin kauniin Hymyn (Smile). Koruton esitys osui ja upposi.

“Retro-Kyösti! Voi jukranpojut, poika, olipa esitys!” Heikkilä hehkutti.

“Hienosti ympyrä sulkeutui. Olen äärimmäisen iloinen, että olet hupsutellut meidän kanssa. Nyt taas retro-Kyösti… Sinun laulaminen on niin taivaallista ja soinnikasta kuunneltavaa”, Veitola hurmaantui.

“Kyösti pärjää missä seurassa vaan”, kolmas tuomari Juhani Merimaa totesi.

Finaali nähdään ensi sunnuntaina 7.4. klo 19.30 MTV3-kanavalla.Kokeile nyt Elisa Viihdettä 1kk maksutta, ei sitoutumista. Laatuleffoja ja alkuperäissarjoja kuten Ivalo, Bullets ja Kolmistaan. Klikkaa heti ja kokeile!
Lähde nyt edullisesti risteilylle Tallinnaan tai Tukholmaan! Ikaalisten Matkatoimiston kautta löydät parhaat hinnat ja täyden palvelun.