Arja Havakka sai Juha ja Ilkka Vainio -palkinnon – yllätti rokilla lavalla

Arja Havakka sai Juha ja Ilkka Vainio -palkinnon – yllätti rokilla lavalla

Arja Havakka sai Juha ja Ilkka Vainio -palkinnon – yllätti rokilla lavalla

Ikivihreästä Lokki-valssista tunnettu laulaja Arja Havakka, 74, nousi lavalle kotikunnassaan Keminmaalla lauantaina, kun Havakan entinen levytuottaja Ilkka “Ile” Vainio konsertoi Vallenius-salissa. Kyse oli Ilen isän, sanoittajamestari Juha Vainion 80-v-juhlakonserttikiertueen esityksestä. Suositut konsertit ovat täyttäneet saleja ympäri Suomen.

Vainio palkitsi Havakan Juha ja Ilkka Vainio -palkinnolla elämäntyöstään. Palkinnon sai myös Keminmaan “kulttuurienkeli” Anne Puotiniemi.

“Uuden sukupolven Armi ja Danny, Arja ja Ilkka liitävät Keminmaan lavalla. Kyseessä ei ole viimeinen ilta, vaan ensimmäinen ilta”, Ile Vainio runoili ja julkaisi lavakuvan Arjan kanssa:

Keminmaalla Havakka tekee Eläkeliitossa vapaaehtoistyötä vanhusten auttamiseksi. Lisäksi hän kuuluu Ämmikööri-kuoroon, joka käy laulamassa, räppäämässä ja laulattamassa vanhustentaloilla, vuodeosastoilla ja erilaisissa seniorijuhlissa.

Lue lisää Arja Havakan värikkäistä vaiheista tästä Tanssiin.fi:n jutusta.

KATSO videolta kenraaliharjoitusten tunnelmia, kun Arja Havakka intoutui soundchekissä tempaisemaan ikihittinsä Johnny B Goode Viihteen kenttämiesten erikoiskokoonpanon kanssa. Arja veti rokin myös Keminmaan lavalla:

Arja Havakka vastaaotti Juha ja llkka Vainio -palkinnon lauantaina 30.3.19 Keminmaalla Ile Vainiolta.
Ile Vainio palkitsi myös paikallisen kulttuurivaikuttaja Anne Puotiniemen.

 


Tiedätkö, miten elimistösi voi? Testaa Puhdin avulla. Kaikki laboratoritestit ilman lääkärin lähetettä! Luotettava ja edullinen.
Voita iPhoneX! Tai unelmaloma! Rahaa tai lahjakortti! Osallistu upeisiin arvontoihin ja kisoihin ilmaiseksi. Klikkaa heti ja voita!
Oletko yli 28-vuotias? Rekisteröidy ilmaiseksi Eliittikumppani treffipalveluun ja löydä juuri Sinulle sopivaa seuraa! Kokeile ja ihastu.
Lähde nyt edullisesti risteilylle Tallinnaan tai Tukholmaan! Ikaalisten Matkatoimiston kautta löydät parhaat hinnat ja täyden palvelun.

 

Tykkää ja jaa:

kommentoi

Luo tiliKirjaudu tilillesiTykkäätkö jo meistä? Klikkaa ja seuraa meitä!

Facebook6k
Facebook
Instagram1k
YOUTUBE199
YOUTUBE