Ota yhteyttä

Musiikkivideo

Uuden tangon julkaissut Johanna Pakonen: “Tanssimusiikki nousee vielä”

Julkaistu

@

Johanna Pakonen julkaisi perjantaina (25.1.2019) uuden sinkun, jota vuoden 2002 tangokuningatar kuvaa “paluuksi juurilleen”. Muistojeni tango -kappale on pyörinyt Johannan päässä jo pitkään.

“Olen kuullut tämän ensimmäisen kerran tietoisesti 1999 Tangomarkkinoiden semifinaalikappaleita harjoitellessani ja tämä on pyörinyt päässäni lähes päivittäin siitä lähtien. Melodiakulussa on jotain kiehtovaa ja teksti on todella kaunis ja koskettava”, Johanna Pakonen sanoo.

“Halusin levyttää pitkästä aikaa tangoa ja vähän sellaisella oman tyylisellä twistillä. Edellisestä tangolevytyksestä on aikaa jo kahdeksan vuotta. Silloin ihastuin etenkin argentiinalaisen tangon vivahteisiin sekä laulussa että soitannollisesti.”


Osta ruokaa 20-90 prosentin alennuksella! Matsmart myy huiman halvalla ylijäämätuotteita. Tutustu ja tilaa heti!

Jatkuvuutta tanssimusiikille

Johanna kouluttautui kuutisen vuotta sitten tanssinopettajaksi.

“Olen kouluttanut etenkin tangon tanssijoita siihen, miten kuunnella ja tulkita musiikkia. Myös tämä on antanut omaan esiintymiseen, lauluun ja tulkintaan uusia sävyjä. Haluan omalta osaltani olla vaikuttamassa siihen, että saamme säilytettyä ja jatkuvuutta tälle ainutlaatuiselle lavatanssi- ja musiikkikulttuurille, mikä meillä Suomessa on.”

Kivikkoinen aikakausi harmittaa

Johannan mukaan ennen Suomi-iskelmä ja sen esittäjät ovat täyttäneet lähes aina radiosoittolistat ja tähdittäneet kaikenlaisia tv-ohjelmia.

“On harmillista, että hetkellisesti on menossa aikakausi, kun emme kuulu tuohon joukkoon ja iskelmämusiikin käsite on muuttunut aika laajaksi. Mutta en usko tämän vaikutuksen jatkuvan kovin kauan. Pian saamme taas nauttia iskelmä- ja tanssimusiikista myös radioaalloilla ja nähdä taiteilijoita televisiossa lava- ja tanssipaikkojen lisäksi.

Johanna Pakonen huomauttaa, että tämä uusi noste vaikuttaa myös suoranaisesti tanssipaikkojen kävijämääriin.

“Uskon ja toivon, että pystymme yhdessä kulkemaan läpi tämän kivikkoisemman aikakauden.”

Katso Johanna Pakosen keikat tästä.

KUUNTELE Johanna Pakosen Muistojeni tango (säv. Reino Markkula, san. Saukki, sov. Jouni Hannula, Simo Koho):
Lähde nyt edullisesti risteilylle Tallinnaan tai Tukholmaan! Ikaalisten Matkatoimiston kautta löydät parhaat hinnat ja täyden palvelun.