Ota yhteyttä

Tanssitähdet

Uudistunut Tangoseniori-kisa alkaa helmikuussa – Pepe Enrothille haetaan seuraajaa

Julkaistu

@

Tangoseniori-laulukilpailu käynnisty taas. Alkamassa on 10. juhlavuosi. Esikarsinnat alkavat ensi kuussa ja kestävätläpi kevään.

Vuoden 2018 voittajat: Tuulikki Järvinen ja Pepe Enroth.

Tangoseniori-kisa tarjoaa varttuneimmille laulajille foorumin, jossa voi esittää osaamistaan ja jonka kautta on mahdollisuus julkiseen esiintymiseen ja oman uran luomiseen ja edistämiseen.  Suomalaisen tangon Satumaa ry:n ja Seinäjoen Tangomarkkinoiden järjestämän kilpailun tavoitteena on kannustaa suomalaisia lauluharrastuksissaan ja luoda sosiaalista ja psyykkistä hyvinvointia.

Viime kesänä voitot menivät Pirkanmaalle. Miesten sarjan vei nokialainen Pepe Enroth, 60, ja naisten sarjan tamperelainen Tuulikki Järvinen, 51,. Enroth on pitkän linjan keikkamuusikko, jonka poika Benjamin Enrohth kisasi myös Tangomarkkinoilla viime suvena.

Isä ja poika: Pepe ja Benjamin Enroth. Kuva: Facebook.

Kaksi ikäsarjaa

Juhlavuotenaan Tangoseniori-laulukilpailu on uudistunut ja kisassa on nyt kaksi sarjaa: Tangoseniori 45+ ja tangoseniori 65+.

Tangoseniori 45+sarjaan voivat osallistua naiset ja miehet, jotka 31.12.2018 mennessä ovat täyttäneet 45 vuotta.
Tangoseniori 65+sarjaan voivat osallistua naiset ja miehet, jotka 31.12.2018 mennessä ovat täyttäneet 65 vuotta.

Tangot voi valita tältä tangolistalta (sävellajit valmiiksi merkitty).


Tule tekemään löytöjä Iittalan verkkokauppaan! Sisusta suomalaisten suosikeilla: Arabia, Fiskars, Iittala, Rörstrand, Hackman.

Esikarsinnoista semifinaaliin

Esikarsinnat alkavat helmikuussa ja jatkuvat toukokuulle:

  • La 23.2 Oulu, paikka ilmoitetaan myöhemmin
  • La 9.3 Hotelli Tallukka, Tallukantie 1, Vääksy
  • La 16.3 Hotelli Kivitippu, Nykäläntie 137, Lappajärvi
  • La 23.3 Hotelli Ellivuori, Ellivuorentie 131, Sastamala
  • La 27.4 Tampere, paikka ilmoitetaan myöhemmin
  • La 18.5 Kylpylähotelli Rauhalahti, Katiskaniementie 8, Kuopio

Jokaisesta esikarsinnasta valitaan laulajia semifinaaliin, valittavien määrästä päättää tuomaristo. Esikarsinnoissa on karaokesäestys.
Kilpailija voi osallistua useampaankin kuin yhteen esikarsintaan, ellei ole tullut jo valituksi semifinaaliin. Osallistumismaksu on 25€. Esikarsintaan ilmoittaudutaan etukäteen täällä.

Finaalit kesällä Seinäjoella

Semifinaali on perjantaina 7.6. Hotelli Sorsanpesä, Törnäväntie 27, Seinäjoki. Tuomaristo valitsee finaalin karsintaan kustakin sarjasta kaksitoista  laulajaa eli yhteensä neljäkymmentäkahdeksan kilpailijaa, ellei tuomaristo toisin päätä.

Semifinaalissa on karaokesäestys, finaalin karsinnassa on orkesterisäestys. Finaalin karsinta on lauantaina 8.6. Hotelli Sorsanpesä
Finaaliin valitaan kustakin sarjasta kuusi laulajaa, ellei tuomaristo toisin päätä.

Finaali järjestetään Seinäjoen Tangomarkkinoilla Tangokadulla perjantaina 12.7. Tangoseniori65+sarja klo 12.30 ja tangoseniori45+sarja klo 16.30.

Aiemmista Senioritangokuninkaista muistetaan muun muassa 2015 voittaja Jarmo Pellinen, 2017 Petri Ritari ja 2010 Jari Greg sekä Senioritangokuningattarista 2017 voittaja Tiina Jormanainen ja 2015 Eija Lius.

 


Lähde nyt edullisesti risteilylle Tallinnaan tai Tukholmaan! Ikaalisten Matkatoimiston kautta löydät parhaat hinnat ja täyden palvelun.