Ota yhteyttä

Media

Vau, Armi Tenkula ja Eini tuomaroivat tv:n uutta jättimäistä musiikkiohjelmaa

Armin ja Einin lisäksi All Together Now Suomi -ohjelman tuomareina nähdään mm. Nisa Soraya, Irina ja Laura Voutilainen.

Julkaistu

@

All Together Now Suomi on Nelosen uusi musiikkiviihdeohjelma, jonka erikoisuutena on kaikkien aikojen suurin tuomaristo. Ohjelman tuomaristossa on nimittäin 100 eri aloilta tuttua julkisuuden henkilöä, jotka päättävät ohjelmaan osallistuvien laulajien ja lauluryhmien kohtalosta.

“Boom! Kylläää” -Armi Tenkula tv-pestistään

Tuomareiden joukossa on myös iskelmätähti Eini sekä tanssiartisti Armi Tenkula, joka tunnetaan Afrikan tähti -orkesterin solistina.

“Boom! Kylläää!” Armi riemuitsi maanantaina (3.2.20) sosiaalisessa mediassa.

All Together Now Suomi alkaa Nelosella 12.4.

Kapteenina loistaa Laura Voutilainen

Jättimäiseen 100 hengen tuomaristoon, eli “Sataseen” kuuluu kotimaisia musiikkialan ammattilaisia; laulajia, räppäreitä, oopperadiivoja, säveltäjiä, musiikkituottajia ja iskelmätähtiä ja he edustavat musiikkigenrejä laidasta laitaan.

Tuomareiden joukossa ovat myös mm. Markku Aronkin kanssa aikoinaan duetoinut Nisa Soraya, laulaja Laura Närhi, drag-tähti Divet, artisti Samea Koskinen, oopperatähti Laura Pyrrö sekä pop-tähdet Pete Parkkonen, Irina ja Mira Luoti.

Voittajalle 20 000 euroa

Ohjelmaan osallistuvat kilpailijat astuvat vuorotellen Satasen eteen laulamaan, ja heillä on vain 90 sekuntia aikaa vakuuttaa kuulijat omalla esityksellään. Mitä useamman Satasen jäsenen laulaja saa nousemaan ylös ja yhtymään lauluunsa, sitä enemmän hän saa pisteitä ja pysyy todennäköisemmin kisassa mukana.

Koko kilpailun voittaja kuittaa itselleen 20 000 euron rahapalkinnon.

All Together Now Suomen juontaa Jaana Pelkonen. ”Satasen” kapteenina ja kokoavana voimana toimii laulaja Laura Voutilainen.

Ohjelma on maailmalla ollut hyvin suosittu.

All Together Now Suomi nähdään sunnuntaisin 12. huhtikuuta alkaen klo 20 Nelosella ja Ruudussa.