Ota yhteyttä

Tanssitähdet

Nyt on juhlia: Markku täyttää 70 ja Reetu 75 – Eino Grön juhlii kaksosten päivää

Hyvää kaksosten päivää ja synttärionnea! Markku Aron, Frederikin ja Kalle Jussilan lisäksi juhlivat Eino Grön, Nina Åkerman ja Joel Hallikainen.

Julkaistu

@

Tänään sunnuntaina (2.2.2020) ja huomenna maanantaina ainakin kolme hyvin tunnettua ja tuttua laulajaa viettää syntymäpäiviään. Iskelmälegenda Markku Aro täyttää maanantaina 3. helmikuuta 70 vuotta, kestotähti Frederik 75 vuotta sunnuntaina ja tanssitähti Kalle Jussila 59 vuotta sunnuntaina. Kallellakin siis ensi vuonna isot juhlat, kun täyteen tulee pyöreät 60 vuotta.

Nokialla asuva Markku Aro kertoi Tanssiin.fi:n haastattelussa tammikuussa, ettei aio juhlia synttäreitään sen suuremmin.

“Olen aika huono juhlimaan syntynmäpäiviä. Johtuuko siitä, että vanheneminen ei ole suuri ilonlähde… Ei, vaan ehkä olen huono järjestämään juhlia”, laulajalegenda pohti.

→ Lue myös: VIDEO Markku Aro: “Iskelmälevyä en enää tee” – avautuu myös 70-vuotisjuhlistaan

Markku yllätettiin Suurtanssit-risteilyllä Silja Europalla 19.1.20, kun yökerhon täyteinen yleisö puhkesi onnittelulauluun.

Voit katsoa videon sympaattisesta yllätyksestä tästä:

Sunnuntain Helsingin Sanomien syntymäpäivähaastattelussa Markku kertoi pitävänsä yhä keikkailusta ja korosti monipuolista ohjelmistoa.

“Jos esittäisin koko ajan omaa musiikkiani, jengi kyllästyisi tanssimaan sitä samaa rytmiä. Koko iltaa pitää rytmittää. Siellä on valssia, tangoa, hidasta valssia, jenkkaa, vähän rock’n’rollia ja lisäksi niitä omia kappaleita”, Markku listasi Hesarissa.

“Haaveilen terveydestä ja keikkakipinän säilymisestä” -Markku Aro Hesarissa

“Enää en haaveile kuin terveydestä ja että kipinä keikkailuun säilyisi. Sitten, kun kipinä sammuu, en kyllä viitsi tehdä keikkaa enää.”

Syntymäpäivänään Markku ei sentään ole keikalla, vaan seuraavan kerran hän nousee lavalle ensi perjantaina 7.2.20 Imatran kylpylässä. Katso Markku Aron & Dieselin keikat tästä.Kalle Jussila juhlii taas laulaen

Kalle Jussila vietti viime vuonna synttäreitään Kanarialla, kun hän esiintyi Tanssikellari Foxissa Playa del Inglésissä.

→ Lue myös: Kalle Jussila juhlii synttäreitään ilmaiskeikalla Kanarialla

Nyt suosittu tanssitähti pysyttelee kotimaassa – ja viettää synttäripäiväänsä taas esiintyen. Kalle laulaa Unto Monosen musiikkinäytelmässä Raisiossa tänään sunnuntaina. Katso Kalle Jussilan & Quattro keikat tästä.

Kalle Jussila on tangoprinssi. Hän sijoittui Seinäjoen tangomarkkinoilla vuonna 2013 neljänneksi ja vuoden 2015 kovan kisan lopputuloksena oli toinen sija.

Ensi kesänä Kalle on mukana mm. Lailan Tähtihetket -laulunäytelmässä Kermankosken lavalla. Näytelmässä nähdään myös tangokuningas Teijo Lindström, Milana Misic ja Katja Karisukki.

→ Lue myös: Katja Karisukki Tanssiorkesteri Fernandan solistiksi: “Aivan mahtavaa!”

Myös Tasavallan presidentti Sauli Niinistön ja rouva Jenni Haukion poika Aaro viettää sunnuntaina syntymäpäiväänsä: pienokainen täyttää 2 vuotta.

Kaksossisko on Einolle rakas ja läheinen

Tämä sunnuntai 2.2.2020 on myös virallinen ja valtakunallinen kaksosten päivä. Suomen Monikkoperheet ry:n lanseeraaman Kaksosten päivän teemana on nyt Kohtaa kaksonen yksilönä.

Yksi tunnetuimmista kaksosista on iskelmälegenda Eino Grön, 81, jonka Turussa asuva kaksossisko Marita on Einolle hyvin rakas ja läheinen.

Eino Grön ja Marita-sisko. Kuva: Grönin albumi.

Marita on Einoa neljä tuntia vanhempi. Sisarukset syntyivät talvisodan puhkeamisvuonna 1939.

Vei siskonsa lahjaksi Mauritiukselle

Viime tammikuussa Eino osti sisarelleen 80-vuotissyntymäpäivälahjaksi paratiisimatkan Mauritiukselle – ja matka tehtiin tietysti yhdessä.

“Maritahan oli ihan innoissaan ja sekaisin siitä. Mauritius oli kerrassaan hieno elämys, ja meillä oli todella mukava reissu”, Eino kertoi taannoin Tanssiin.fi:n haastattelussa.

→ Lue myös: Eino Grön, 80, yllätti kaksossisarensa: “Synttärilahjaksi matka paratiisisaarelle”

Nina Åkermanilla sekä Joel Hallikaisella kaksospojat

Muita julkisuudesta tunnettuja kaksosia ovat muiden muassa Jare Tiihonen eli räppäri Cheek ja veli Jere, hiihtäjä Aino-Kaisa Saarinen ja ex-hiihtäjä, sisko Maija, jalkapalloilijat Niklas ja Henrik Moisander, näyttelijät Juho ja Tunna Milonoff, kiekkolegenda Teemu Selänne ja veli Paavo sekä entinen kansanedustaja Leena Harkimo ja sisko Liisa.

Tiesitkö, että ainakin kahdella tutulla laulutähdelläkin on kaksoset?  Nimittäin tanssitähti Nina Åkerman sekä Joel Hallikainen ovat tahoillaan kaksosten vanhempia.

Ninan kaksospojat ovat nyt jo 21-vuotiaat.

Myös Joelilla on jo täysi-ikäiset kaksospojat.

“Kaksi kertaa rakas – Kaksi – kaikkea kaksi. Sellaista on kaksosten isänä, kun kaikkea on kaksi. Yksikin riittäisi, mutta kaksi. Kumpikin kaksinverroin rakas, ainutlaatuinen oma ja YKSI. Sellaista on, kun on kaksi”, Joel Hallikainen kuvasi tunnelmiaan kaksosten isänä tänään Facebookissa.

Edit klo 16.40: korjattu Markku Aron syntymäpäiväksi 3.2.20.


Tilaa Klingelin postimyynnistä upeat ja edulliset tuotteet! Kaikkea naisille ja kotiin.


Äänikirjat ovat jättihitti. Kuuntele nyt 14 päivää ilmaiseksi ja tutustu Nextoryn valtavan valikoimaan. Ei sitoutumisaikaa. Klikkaa ja kokeile!