Ota yhteyttä

Tanssitähdet

VIDEO: Täpärästi Tähdet, tähdet -kisassa toiseksi jäänyt Kyösti: “Nyt on takki tyhjä”

Julkaistu

@

Kyösti Mäkimattila jäi toiseksi Tähdet, tähdet -laulukisassa. Suositun tv-ohjelman jännittävä ja äärimmäisen tasaväkinen finaali käytiin tänään sunnuntaina (7.4.19). Katsojat äänestivät voittajaksi Neon 2 -yhtyeen pidetyn solistin Jussi Rainion.

Prosentit olivat tiukat, sillä Jussi sai tv-katsojien äänistä 53 prosenttia ja Kyösti 47 prosenttia.

“Ystävyys säilyy”

Jussi Rainio sanoi ennen finaalilähetystä, että ystävyys Kyöstin kanssa tulee säilymään.

“Kävi kuinka tahansa, niin todellinen herrasmies voittaa”, Rainio totesi.

“Pidän tätä melkoisena suorituksena ja voisin jopa taputtaa itseäni selkään jos ylettäisin. Annan itselleni sen vajaan viikon aikaa, milloin en murehdi enkä mieti juuri mitään mikä liittyy musiikkiin. Mun lahja itselleni on aika, rauha”, Jussi sanoi voittonsa jälkeen.

Jussi Rainio voitti Tähdet, tähdet 2019 -tittelin. Kuva: MTV3.

“Pellet ovat vaienneet…”

Kyösti halusi kiittää kaikkia äänestäjiä ja tukijoita Tanssiin.fi -videolla.

“Sirkus on päättynyt ja pellet ovat vaienneet… tuokioksi. Ei vaan, kyllä oli hieno matka. Aika erilainen kevät oli, mitä ikinä osasin  kuvitellakaan”, tangokuningas sanoo videolla.

“Nyt on takki aika tyhjä. Lämpimät onnittelut Jussille hienosta voitosta ja kiitos kaikille tuesta ja myötäelämisestä. Tämä on kuitenkin vain leikkiä. Nähdään keikoilla!”

KATSO Kyöstin videohaastatettelu tuoreeltaan Tähdet, tähdet -finaalin jälkeen:Jussi kehui Kyöstin herrasmiesmäisyyttä

Jussin mukaan Mäkimattilan vahvuudet kilpailussa olivat erityisesti miehen upea laulutaito, herrasmiesmäisyys sekä laaja tangofanikunta. Kyösti taas kehui kilpakumppaninsa heittäytymistä ja piti miehen vahvuutena sitä, että Jussi edustaa musiikillisesti popgenreä ja on tehtaillut useita suomalaisia ikivihreitä.

Kauden huipentavassa finaalissa kumpikin kilpailija pääsi esittämään kolme kappaletta. Miehet esittivät omat suosikkinsa Tähdet, tähdet -kauden ajalta, toisena kappaleen omasta tuotannostaan sekä loppuhuipennuksena kappaleen, jonka he ovat aina halunneet esittää.

Kyösti lauloi finaalissa kappaleet Rio ohoiSuuntatähti sekä Speak Softly Love. Jussi Rainiolta kuultiin kappaleet Con te partiroKemiaa sekä Fame.

Etenkin Jussin Con te partiro sai ylistystä tuomaristolta, samoin Neon2-hitti Kemiaa.
Jatka lukemista
Mainos
1 kommentti

1 kommentti

  1. 1.1.2020 @ 07:11

    Jussin tiesi alusta jo voittajaksi ei Kyöstillä oisi ollu mitää mahdollisuuksia Jussia vastaan koska Jussi on vaan ylivoimaisesti niin paljon suositumpi ja parempi ja Jussi oli koko sen kisan ajan paras

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *