VIDEO: Vaatimaton Tähdet, tähdet -voittaja Jussi Rainio: “Tein jotain oikein”

VIDEO: Vaatimaton Tähdet, tähdet -voittaja Jussi Rainio: “Tein jotain oikein”

VIDEO: Vaatimaton Tähdet, tähdet -voittaja Jussi Rainio: “Tein jotain oikein”

Tähdet, tähdet -laulukisan sunnuntaina (7.4.19) voittanut Jussi “Neon2” Rainio sanoo Tanssiin.fi -videohaastattelussa olevansa “huomattavan huojentunut, onnellinen, hämmentynyt ja iloinen”.

“Luulin, ettei minulla ole minkäänlaista kilpailuviettiä… mutta ehkä tässä se vietti kuitenkin tuli, ja onnenhurmos”, Jussi sanailee.

Vaatimattoman oloinen ja jalat tukevasti maassa elävä Rainio vei voiton tv-katsojien äänillä 53-47. Äänestys oli siis tiukka ja tasaväkinen. Tangokuningas Kyösti Mäkimattila jäi täpärästi kakkoseksi (voit katsoa Kyöstin videohaastattelun finaalin jälkeisistä tunnelmista tästä).

“Ja lopussa vielä oltiin Kössin kanssa taistelemassa! Kössi on loistava herrasmies ja mahtava ammattilainen, ja kun mä hänenkin yli vielä pääsin, se todisti että olen tehnyt jotain oikein. Huikeata!” Jussi Rainio iloitsee.

 

KATSO Jussi Rainion videohaastattelu (toimittajana Henri Mäentaka):

 


Kokeile nyt Elisa Viihdettä 1kk maksutta, ei sitoutumista. Laatuleffoja ja alkuperäissarjoja kuten Ivalo, Bullets ja Kolmistaan. Klikkaa heti ja kokeile!
Yhdistä lainasi ja tee tuntuvia säästöjä nyt Lendon lainapalvelun avulla! Säästät aikaa ja rahaa. Lendon avulla voit saada lainaa 500 – 60 000 euroa, 1 – 15 vuoden maksuajalla.
HUIPPUARVONTA: Voita 1000€ lahjakortti Prismaan! Osallistu heti ja voita!
ERIKOISTARJOUS vain meiltä: Kokeile nyt Storytelin e- ja äänikirjapalvelua 30 päivää ilmaiseksi. Et sitoudu mihinkään.

 

Tykkää ja jaa:

kommentoi

Luo tiliKirjaudu tilillesiTykkäätkö jo meistä? Klikkaa ja seuraa meitä!

Facebook5k
Facebook
Instagram1k
YOUTUBE199
YOUTUBE