Ota yhteyttä

Musiikkivideo

Voimakappaleen julkaissut Energia-yhtye lohduttaa: “Jokaisella pilvellä on hopeareunus” – kuuntele

Teemu Roivaisen taustalta tuttu Energia julkaisi pääsiäiseksi toisen sinkkunsa Maailma vaihtaa värejään. Lue ja kuuntele!

Julkaistu

@

Energiayhtye julkaisi pääsiäiseksi toisen singlensä nimeltään Maailma vaihtaa värejään.

Teemu Roivaisen taustalta tuttu taitava ja lahjakas yhtye saattoi debyyttisinkkunsaa maailmaan syyskuussa 2018. Tuolloin ulos tuli kappale Tyhjä huone.

→ Lue myös: Energia-yhtye julkaisi debyyttisinkun –  kuuntele kaunis kappale

”Tänä keväänä maailma on pysähtynyt suurien haasteiden edessä. Elämä kuljettaa meitä kaikkia eteenpäin tavalla, jossa välillä tulee vastaan ylä- ja alamäkiä – myös parisuhteessa”, bändin laulaja ja kosketinsoittaja Niko Saloheimo kertoo.

Nikon mukaan Maailma vaihtaa värejään on todellinen voimakappale.

“Se muistuttaa siitä, että jokaisella pilvellä on hopeareunus.”

Energia-yhtye: Niko Saloheimo (laulu & koskettimet), Petri Hokkanen (kitara & laulu), Joonas Almila (basso & laulu) ja Kevin Knouna (rummut & laulu). Miksauksesta vastaa Ari-Pekka Laukkanen.

Kappaleen sävellys on useita hittejä säveltäneen laulaja-lauluntekijä Antti Kleemolan ja Pasi Ojalan käsialaa. Sanoituksen on kirjoittanut Sanna Häkkinen. Teoksen on sovittanut ja tuottanut Energia sekä Ari-Pekka Laukkanen. Miksauksesta ja jälkituotannosta on vastannut Lauri Hämäläinen.

”Musiikki on voima, joka kantaa elämässä eteenpäin. Haluamme kappaleella tukea ja rohkaista haasteiden kohdatessa. Toivotaan, että tämän kevään jälkeen maailma vaihtaa värejään parempaan suuntaan!” Saloheimo jatkaa.

 


Suosittu VitaePro-ravintolisä nyt tutustumishintaan – ei sitoutumisaikaa