Ota yhteyttä

Tanssitähdet

20 vuotta kessutellut Aki Samuli lopetti tupakanpolton: Uni parani, vieroitusoireet painavat

Julkaistu

@

Tauolle jäänyt Aki Samuli paljastaa teheneensä sangen rajun uudenvuodenlupauksen: 20 vuotta tupakkaa polttanut laulaja tumppasi savukkeet. Niin koukussa Aki on nikotiiniin ollut, että kutsuu tupakkaa “ystäväkseen”.

“Mä päätin aikaa sitten että vuosi kun vaihtuu ja tapahtuu paljon juttui ja muutoksii ni meijänki tulee erota ystäväni kanssa.. Ja niin kävi! Ja ihan oikeesti se oli pahempaa ku ero ihmisestä. Tää ystäväni on ollu mun kanssa aina. Aamusta iltaan. Eka ja vika muisto päivästä. Ihania hetkiä!” tangokuningas kuvailee ja valittaa savuttomien päivien tylsyyttä:

“Mitä ihmettä savuttomat ihmiset tekee? En tajuu!! On ollu ihan sairaan TYLSÄÄ! Ihan siis todella todella todella tylsää!”


Osta apteekkituotteet suomalaisesta verkkoapteekista. Reseptilääkkeet, apteekkikosmetiikka kätevästi klikkauksen päässä.

Ensimmäiset pari päivää menivät kuulemma päänsäryssä ja tupakka pyöri alati mielessä.

“Kolmas pvä oli vieroitusoirepäivä. Ikeniä pakotti. Nenää pakotti. Otsaa jomotti. V***ti ja ärsytti se että ei voi vaa sytyttää mallua muiden mukana.”

Aki Samuli ei käytä mitään nikotiinivalmisteita, kuten purkkaa tai tabletteja.

“Ja joka pvä oon ollu menos ostaa nikotiinittoman sähköröökin ihan vaan että saan savua ja tekemistä. Vielä en o käyny…”

Yhden selkeän muutoksen laulaja on jo nyt kuitenkin huomannut.

“Mä nukuin ennen 4-5h yö ja levottomasti. Nousin jopa röökille kesken yön. Nyt nukun 10-12.5h yö! Ihan hullua”, Aki Samuli päivittelee.

“En unohda sua ystäväni koskaan. Meillä oli hetkemme mut jo nyt on helvetin paljo parempi olla.”


Tilaa ruokaa netissä, nopea kotiinkuljetus. Lempiruokasi kotiovelle helposti: pizzaa, aasialaista, burgereita. Pizza-online.fi taltuttaa nälän!