Ota yhteyttä

Uutiset

Agents ja Ville Valo yhteen: “Pöytälaatikosta löytyi Baddingin lauluja”

Julkaistu

@

Kitaralegenda Esa Pulliaisen luotsaama Agents-yhtye ja vuodenvaihteessa lopettaneen HIMin solisti Ville Valo ovat aloittaneet yhteistyön Rauli “Badding” Somerjoen laulujen äärellä.

“Tämä stoori sai alkunsa kolme vuotta sitten, kun löysin pöytälodjusta Baddingin mulle aikoinaan lähettämät kolme demokasettia. Ensitöiksi kun hommaan ryhdyin otin yhteyttä Villeen, koska jäbällä on raudanluja ote Badding musiikista”, Esa Pulliainen sanoo.

“Olenkin enemmän kuin iloinen kun tämä proggis vihdoin toteutuu, vaikkakin 30 vuoden viiveellä, levyllehän Badding nämä laulut tarkoitti – ja nyt tuntuu, että lupaus täyttyy.”

Ville Valo & Agents-yhtyeen ensimmäinen single on Baddingin säveltämä ja sanoittama ennen julkaisematon kappale Orpolapsi kiurun, jossa kuullaan myös maestro Baddingin ääntä. Kappale julkaistaan digitaalisesti 21.9.2018.

Ville Valo & Agents -albumi julkaistaan alkuvuodesta. Levyn julkaisun jälkeen on luvassa kiertue.

Ville teki Agentsin kanssa yhteistyötä jo vuonna 1999, jolloin ilmestyivät suositut versiot Baddingin ketohiteistä Ikkunaprinsessa ja Paratiisi.

 


Tule tekemään löytöjä Iittalan verkkokauppaan! Sisusta suomalaisten suosikeilla: Arabia, Fiskars, Iittala, Rörstrand, Hackman.