Ota yhteyttä

Musiikkivideo

Aki Samuli julkaisi tangon merkkipäivänään tunteellisen tulkinnan iskelmähitistä – kuuntele

“Elämäni muuttui 5 vuotta sitten isosti ja rajusti”, tangokuningas muistelee. Lue Akin mietteet ja kuuntele juhlapäivän kunniaksi tehty upea Kaksi karttaa -sinkku.

Julkaistu

@

Aki Samuli juhlii tänään lauantaina (11.7.20) merkkipäiväänsä tangokuninkaallisena: Akista kruunattiin tangokuningas täsmälleen viisi vuotta sitten Seinäjoen Tangomarkkinoilla.

Aki sanoo, että elämä muuttui tuona heinäkuisena lauantaina 2015 isosti ja rajusti.

“Räkänokka Villähteeltä oli uuden edessä. Vuosiin on mahtunut ihan sikkenä kaikkea että kirjan voisi ihan kirjottaa! Olen ollut monen makusissa liemissä ja kastikkeissa”, Aki kuvailee tuntojaan.

Nuotit olivat Akille vain mustia pampuloita viivalla

Aki voitti tangokuninkuuden ensikertalaisena.

“Olen aina tarttunut tilaisuuksiin, kun on sen aika. Olin ravintoloissa töissä ja lauloin paljon karaokea. Ihmiset tuputtivat vuosiakausia minua osallistumaan Tangomarkkinoilla. Minä olin tiukasti vastaan”, Aki muistelee Kuninkaan valtakunta -nettisarjan uudessa jaksossa. Voit katsoa jakson tämän artikkelin lopusta.

“Olin sitä mieltä, että sehän on ammattilaisten kisa. Enhän minä ymmärtänyt nuoteistakaan muuta kuin että ne ovat mustia pampuloita viivalla. Enhän mä voi mennä sinne. Siellä pakotetaan tiettyyn muottiin ja tietyn pesurin läpi… puetaan harmaa puku päälle.”

→ Lue myös:  Nyt se alkaa! Aki Samulin elämää ja eläimiä seurataan uudessa videosarjassa: “Tervetuloa kylään”

Ajatus tangoista jäi kuitenkin muhimaan parikymppisen Akin päähän.

“Sitten 2015 muistan, kuinka tein keittiössä ruokaa ja tuli Tangomarkkinoiden tunnari: Sinustako uusi tangotähti...? Veitsi putosi kädestäni ja tajusin, että nyt on se hetki. Pistin ison myllyn pyörimään, aloin uskoa itseeni.”

“Kaksi karttaa -sinkku on minulle tärkeä”

Tangokuninkuutensa merkkipäivän kunniaksi Aki Samuli julkaisi uutta musiikkia. Laura Voutilaisen iskelmähitti Kaksi karttaa saa Akin ja tuottaja Simo Kohon käsittelyssä kauniin ja tunnelmallisen käsittelyn.

“Halusin julkaista kappaleesta oman näkemykseni miehenä ja tulkitsijana.”

Aki sanoo, että sinkku on hänelle tärkeä. Se on itsenäisesti tuotettu, ilman ohjelmatomistojen tukea. Tangokuningas yllätti viime kevättalvena, kun hän ilmoitti lopettavansa tanssikeikkailun.

→ Lue myös: Jymy-yllätys! Aki Samuli lopettaa tanssikeikat: “Olen kasvanut ihmisenä” – väsyi keikka-elämään

Lopettamispäätöksen yhteydessä Aki vakuutti, ettei kuitenkaan ole hylkäämässä musiikkia. Hän sanoi, että haluaa jatkossa tehdä ja toimia omalla tavallaan.

“En tiedä, palaanko minä paritanssittamaan vielä joskus. Koskaan ei voi sanoa ei koskaan, mutta sen tiedän, että viihdyttämään ja käyttämään ääntäni minä tulen aina! Toki olisihan se huippujuttu, että veivaisi humppaa täpöö joskus sitten ’eläkepäivillä’…”

KATSO tästä uusin jakso suositusta Kuninkaan valtakunta -sarjasta (uusi jakso tulee seiska.fi:hin aina perjantaisin):


Osallistu arvontaan ja Voita 1000 € polttoainetta. Klikkaa heti tästä!
Häikäisevät hinnat! Seiska nyt alkaen vain 2,49 €/nro. Valitse kaupan päälle upea tilaajalahja tai lisälehdet!
Kokeile nyt Polarkrill Omega-3-ravintolisää ilmaiseksi! Lue lisää ja tilaa ilmaiseksi!
Kärsitkö hiustenlähdöstä? Provexin voi auttaa. Kokeile nyt Provexinia –50% kampanjahintaan!