Ota yhteyttä

Musiikkivideo

Kari Hirvonen tarjoaa uudella albumillaan suuria tunteita: “Tärkeintä on välittää aito tunne” – kuuntele

Kari Hirvonen on valinnut uransa toiselle albumilleen itselleen merkityksellisiä kappaleita unohdetuista helmistä uusiin iskelmiin.

Julkaistu

@

Kari Hirvonen julkaisi tänään perjantaina (10.7.20) uransa toisen albumin. Tangokuninkaan tyylikkään pitkäsoiton nimi on Jokaiselle luotu on yksi vain.

Kari sanoo, että levy oli pitkällisen haaveen tulos.

“Suuri unelma toteutui” -Kari Hirvonen

“Suuri unelma uudesta pitkäsoitosta toteutuu vihdoin!” Kari huudahtaa.

Laulaja huokaa, että Pertti Jalosen tuottama albumi julkaistiin hieman erikoisen kevään jälkeen, kun maailmalla levinnyt koronapandemia hiljensi tanssiparketit.

Kaikesta huolimatta levy saatiin kuitenkin valmiiksi ja nyt pääsemme vihdoin kuuntelemaan tuotoksia.”

→ Lue myös: Kari Hirvonen ihastui pikkupoikana jo tähän hittiin – kuuntele albumin ensilohkaisu

Kari kertoo tehneensä albumia tarkasti ja pitkän kaavan mukaan.

Olen valinnut kappaleita, joilla jokaisella on itselleni suuri merkitys. Levyllä on kappaleita omasta tuotannostani ja vanhoista hienoista klassikoista.  Se on monipuolinen kokoelma tanssikansan suosikkeja unholaan jääneistä levytyksistä vuosikymmenten takaa aina uusiin ennenjulkaisemattomiin kappaleisiin”, Kari kuvaa.

“Iloa, riemua, kaipuuta, toiveikkuutta…”

“Toivon, että jokainen löytää levyltä itselleen tärkeän kappaleen, joka jättää jälkensä kuulijaan. Se voi olla niin iloa, riemua, kaipuuta kuin toiveikkuutta. Sillä tästä musiikissa on kyse – suurista tunteista. Laulajana minulle tärkeintä onkin juuri aidon tunteen välittäminen.”

→ Lue myös: Kari Hirvonen uudisti tanssihittinsä: “Tärkeä ja henkilökohtainen rakkauslaulu” – kuuntele

Olen kiitollinen siitä, että olen saanut tuekseni paljon tärkeitä tahoja ja ihmisiä. Haluan kiittää Gramofoni Oy:n väkeä kaikesta tuesta. Kiitos Pertille tuotannollisesta panoksestasi. Sen lisäksi olisi suuri liuta merkittäviä henkilöitä, mutta he tietävät ansainneensa kiitoksensa. Ja ennen kaikkea, kiitos kuulijalle – toivottavasti vielä näemme tanssiparketeilla! Sitä ennen toivotan näiden sävelien mukana tunteikkaita kuunteluhetkiä uuden albumini parissa!”

Kari Hirvonen voitti tangokuninkuuden vain 20-vuotiaana vuonna 2003. Hän oli miesten sarjassa ainoa, joka sai täydet kymmenen pistettä. Nykyään hän kiertää Suomea Onnentähti-orkesterinsa kanssa.

Tanssiin.fi kertoi toukokuussa, että Karista tulee syksyllä isä. Laulaja on ollut avovaimonsa kanssa yhdessä jo seitsemän vuotta. Vauva syntyy syyskuussa,  ja sukupuolikin on jo tiedossa. Karilla on ennestään yksi lapsi, Sofia-tytär, 16.

→ Lue myös: Kari Hirvonen riemuitsi: Tytär pääsi ripille – katso onnea säteilevä yhteiskuva

Jokaiselle luotu on yksi vain -albumi on tilattavissa Gramofonin Verkkokaupasta kauppa.gramofoni.fi.


Osallistu arvontaan ja Voita 1000 € polttoainetta. Klikkaa heti tästä!
Kokeile nyt Polarkrill Omega-3-ravintolisää ilmaiseksi! Lue lisää ja tilaa ilmaiseksi!
Kärsitkö hiustenlähdöstä? Provexin voi auttaa. Kokeile nyt Provexinia –50% kampanjahintaan!
Tilaa kirjat kotiin edullisesti AdLibriksestä! AdLibris on Pohjoismaiden suurin verkkokirjakauppa. Myös käsityö- ja piirtämistarvikkeet! Ilmainen toimitus (yli 16,90€ tilauksiin).