Ota yhteyttä

Uutiset

Anne Mattila julkaisi vinyyli-sinkun – lupaa myös uutta musiikkia

Julkaistu

@

Anne Mattilan suosittu Puulaulu-sinkku ilmestyi vuosi sitten. Sen kunniaksi Anne on tehnyt kauniista kappaleesta hienon vinyyli-sinkun, joka noussee keräilyharvinaisuudeksi. Ainakin vinyylilevyn perään on kyselty paljon.

Puulaulu on saatavilla vinyyli-sinkkuna taidekahvilasta toukokuussa.  Sen mukana saa pienen vihon, jossa on mukana mun runoja ja maalauksia”, Anne kertoo.

Levyä voi siis ostaa Annen taidekahvilasta Karvialta. Kahvilassa aukeaa myös Anne Mattilan uusin taidennäyttely 31.3. Näyttely sisältää 18 uutta Annen maalausta.

Vain elämää -ohjelmassakin hurmannut laulaja lupaa, että vielä tämän vuoden puolella luvassa on myös uutta musiikkia.

“Paljon on myös tullut kysymyksiä, koska uusi levy ilmestyy.  Se tulee, kun on sen aika mutta varmasti kuullaan uutta musiikkia 2019 vuoden aikana.”

Katso Anne Mattilan keikat tästä.

KATSO Anne Mattilan Puulaulu-musiikkivideo (san. Anne Mattila, säv. ja sov. Kari Tenkula) 2018:
Säästä satasia - edullisempi sähkö 2 minuutissa! Kotimainen Sähkömittari kilpailuttaa sähkötarjoukset puolestasi ja etsii sinulle edullisimman vaihtoehdon. Klikkaa heti tästä!
Juo ryppysi pois! Kokeile nyt Oslo Skin Labin® The Solution Anti-wrinkle kollageenijauhetta kuukauden ajan puoleen hintaan 14,95€ + toimituskulut (4,95€) yhteensä 19,90€. Klikkaa ja tilaa heti!