Jarmo Pellinen on menehtynyt – sai kuolla omaan kotiinsa

Jarmo Pellinen on menehtynyt – sai kuolla omaan kotiinsa

Jarmo Pellinen on menehtynyt – sai kuolla omaan kotiinsa

Jarmo Pellinen menehtyi vaikeaan sairauteen vain 51-vuotiaana sunnuntaina 24.3.2019. Laulajan ja tangotähden kuolemasta kertoi ensimmäisenä Seiska.

Vuoden 2015 Seniori tangokuningas sairasti parantumatonta vatsasyöpää. Tanssiin.fi on seurannut Jarmon sinnikästä syöpätaistelua.

“Jarmo sai kuolla omaan kotiinsa. Hän menehtyi nukkuessaan omassa sängyssä”, Jarmon sisar Raija Pellinen vahvistaa Tanssiin.fi:lle.

Pääsi vielä sairaalasta kotiin

Viikko sitten Jarmo joutui akuuttihoitoon, kun hänen äänihuulensa halvaantuivat osittain ja mies menetti äänensä. Pellinen pääsi kuitenkin Hyvinkään aluesairaalasta vielä kotiinsa Mäntsälään.

Pellistä jäi sisarusten ja muiden omaisten lisäksi kaipaamaan hänen vaimonsa Satu Isberg. Isberg on muuten legendaarisen tangotähti Markus Allanin tytär.

Hautajaiset vietetään perhepiirissä.

Puolentoista vuoden odottelu

Jarmo Pellinen on kertonut, kuinka hänen tapauksessaan kesti puolitoista vuotta ennen kuin syöpädiagnoosi lopulta varmistui. Jarmo on kritisoinut suomalaista terveydenhoitoa.

“Kävin Mäntsälässä 25 kertaa lääkärissä. Lääkärit vain vaihtuivat. Oli virolaista, somalia, nuoria suomalaisia. Kukaan ei ottanut todesta. Yksi määräsi Buranaa. Yksi kirjoitti sentään lähetteen Hyvinkään sairaalaan, missä diagnoosi oli, että ”terve mies, lähetetään kotiin”, Pellinen ihmetteli.

“Jos olisin heti alusta asti päässyt syöpähoitoihin, tilanteeni olisi paljon parempi. Nyt kesti puolitoista vuotta, ennen kuin syöpädiagnoosini varmistui. Saan maksaa siitä hengelläni.”

“Olen valinnut arkunkantajani”

Laulajan viimeinen, ratkaiseva hoitojakso päättyi tammikuun alussa. Tuolloin selvisi, että hoito ei ole tehonnut ja syöpä oli valitettavasti levinnyt entisestään.

“Syöpähoitoni lopetetaan tuloksettomina ja siirryn elämään “jatkoajalla”. Olen jo valinnut arkunkantajani. Haluan vain elää viimeiset hetkeni omassa kodissani, lähimmäisteni kanssa. Saattohoitoon en suostu”, Jarmo Pellinen kertoi tammikuussa Tanssiin.fi:n haastattelussa.

Lokakuussa 2018 Jarmo levytti viimeiseksi jääneen sinkkunsa Saapuu ilta varhain:

“Saapuu ilta varhain, hiipuu pois päivä parhain… Nään varjon hiipineen jo salaa huoneeseen…”

 

KUUNTELE Jarmon viimeinen levytys Saapuu ilta varhain:

 


Kilpailuta autohuoltosi ja säästä satasia! AutoJerry on Suomen suurin autohuoltojen vertailupalvelu
Tiedätkö, miten elimistösi voi? Testaa Puhdin avulla. Kaikki laboratoritestit ilman lääkärin lähetettä! Luotettava ja edullinen.

Koira, kissa... Lemmikkieläinten ruoat ja tarvikkeet edullisesti Zooplussasta. Kotiinkuljetus koko Suomeen! Klikkaa ja saat 5% alennuksen.

 

Tykkää ja jaa:
Lisää uutisia

Teemu Roivainen: “Pyhitän joulun lempiharrastukselleni syömiselle” – joulukiertue päättää keikkavuoden

Kommentit pois päältä artikkelissa Teemu Roivainen: “Pyhitän joulun lempiharrastukselleni syömiselle” – joulukiertue päättää keikkavuoden

Saana Sassali teki rohkeasti kantaa ottavan kappaleen: “Mikään ei ole universumissa sattumaa”

Kommentit pois päältä artikkelissa Saana Sassali teki rohkeasti kantaa ottavan kappaleen: “Mikään ei ole universumissa sattumaa”

Mitä Kauko Simonen tekee suihkupään kanssa vessassa – katso kuva

Kommentit pois päältä artikkelissa Mitä Kauko Simonen tekee suihkupään kanssa vessassa – katso kuva

Oho, Finlanders palaa alkuperäisellä vuoden 1984 kokoonpanollaan

Kommentit pois päältä artikkelissa Oho, Finlanders palaa alkuperäisellä vuoden 1984 kokoonpanollaan

kommentoi

Luo tiliKirjaudu tilillesiTykkäätkö jo meistä? Klikkaa ja seuraa meitä!

Facebook7k
Facebook
Instagram2k
YOUTUBE399
YOUTUBE