Ota yhteyttä

Musiikkivideo

VIDEO: Antti Ketonen teki kauniin akustisen version jättihitistään – suosio “nosti tunteet pintaan”

Julkaistu

@

Antti Ketonen teki tyylikkään intiimin, akustisen version jätthitistään Olisitpa sylissäni.

Rauhallinen musavideo korostaa live-esityksen tunnelmaa ja nostaa Antin tulkinnan hyvin esiin.

Antti Ketosen odotettu debyyttialbumi Olisitpa sylissäni julkaistiin parisen viikkoa sitten perjantaina 3. toukokuuta. Levy nousi heti ensimmäisellä listaviikollaan virallisen albumilistan sijalle 2. Fyysisenä levy oli viikon myydyin.

Voit lukea lisää levystä ja kuunnella sen tästä Tanssiin.fi:n artikkelista.Neljänsuorasta soolouralle lähtenyt Antti on ollut suosiostaan ilahtuneen hämmentynyt.

“Tuntuuhan tämä ihan perhanan hienolta, olen aivan fiiliksissä! Kun kuulin listasijoituksesta, olin taksissa menossa laivakeikalle. Kyllähän se nosti tunteet pintaan, sillä levyn eteen on tehty paljon töitä”, onnellinen Antti kiittelee.

Antin jättihitiksi muodostuneen debyyttisinglen mukaan nimetyltä albumilta löytyvät Olisitpa sylissäni -kappaleen lisäksi sinkut Niin kaunis ja hiljattain julkaistu Ennen kuin alkaa ukkostaa. Uuden albumin tuottajana on toiminut Samuli Sirviö.

Katso Antti Ketosen keikat ja konsertit tästä.

 

KATSO tästä Antti Ketosen tuore live-tulkinta Olisitpa sylissäni (kitara ja taustalaulu Miko Tekoniemi, ääni Temi Kinnunen ja kuvaus Stone Films 2019):

 
Inessa on modernin sisustajan verkkokauppa. Upeita design-esineitä kotiin, loistavava hinta-laatusuhde. 10€ ale kun tilaat yli 100 eurolla!