Ota yhteyttä

Musiikkivideo

Arja Korisevan herkkä hittitulkinta avasi Vain elämää -kyynelhanat: “Onneksi uskalsin”

Itkuvaroitus! Arja Koriseva kyynelehti itsekin Ressu Redfordin Älä mee -jättihitin aikana. Lue lisää ja katso upea video.

Julkaistu

@

Arja Koriseva sai aikaan kyyneltulvan kerrassaan koskettavalla ja vähäeleisen aidolla tulkinnallaan Vain elämää -tv-sarjassa. Perjantaina televisiossa nähdyssä jaksossa vietettiin Ressu Redfordin päivää, ja Arja versioi Ressun 90-luvun jättihitin Älä mee.

“En päässyt yhdestä biisistä millään yli. Mietin, uskaltaisinko tehdä tästä sun isosta biisistä oman näköisen version. Olen kauhean onnellinen, että tein sen”, Arja totesi.

“Toivon, että voin laulaa tämän teidän kaikkien suulla. Meidän täytyy päästää monesta irti ja sitä hirveästi toivoo, ettei tarvitsisi.”

→ Lue myös: Arja Koriseva hehkuu juhlapuvussa – katso upeat kuvat Vain elämää -kulisseista

Ressu Redord taisteli tv:ssä liikutusta vastaan. Kuvakaappaus: Nelonen/Vain elämää.

“Siinä annettiin musalle kasvot”

Älä mee -kappale avasi Vain elämää -kyynelhanat. Arja itsekin liikuttui kyyneliin kappaleen aikana. Myös Ressun silmäkulmissa kiilsi eikä esimerkiksi Reino Nordin pysytynyt estämään liikutustaan.

Muut tähdet olivat tangkuningattaren versiosta todella vaikuttuneita.

”Siinä annettiin musalle kasvot. Tällaisissa hetkissä tuntuu, että tässä musan tekemisessä on jotain järkeä”, Stig ihaili.

Reino Nordin kyynelehti Arjan herkän tulkinnan aikana. Kuvakaappaus: Nelonen/Vain elämää.

→ Lue myös: Arja Koriseva tunnelmoi juhlalevyllään – näin soivat Enkelin silmin ja Nocturne akustisesti

Vain elämää -suosikkisarjan 11. kaudella esiintyvät Arjan ja Ressun lisäksi Jannika B, Reino Nordin, STIGVesku JokinenMariska ja Herra Ylppö.

“Heidän musiikkigenrensä on sellaista, mitä en ehkä itse olisi koskaan kuvitellut laulavani… mutta nyt saan siihen mahdollisuuden!” Arja on iloinnut.

Arja ja Ressu duetoivat häävalssin

Ressun kanssa Arja on laulanut ennenkin: Youtubesta löytyy nostalginen video 1990-luvulta. Tallenteessa Arja ja Ressu esittävät tv-konsertissa Akselin ja Elinan häävalssin upeasti yhdessä:

Perjantain 9.10. jakso oli melkoinen katsojamenestys, sillä se tavoitti lähes 1,3 miljoonaa katsojaa (1 294 000), keskikatsojamäärän ollessa komeat 772 000.

Vain elämää nähdään Nelosella ja Ruudussa perjantaisin kello 20. Ensi perjantaina 16.10. vuorossa on Jannika B:n päivä. Päivän aikana Jannika B avautuu muille artisteille mm. omasta uupumuksestaan. Lavalle nousee kaikkien yllätykseksi myös bändi, joka ei ole keikkaillut yhdessä yli kahteenkymmeneen vuoteen.


TANSSI NOTKEASTI! Haluatko lisää joustavutta niveliisi? Kokeile nyt ilmaiseksi! Flex5x-ravintolisä auttaa. Klikkaa heti!
Autolainaa jopa 60 000€! Tee UNELMISTASI totta! Autoluotto kilpailuttaa puolestasi yli 30 pankkia ja luotonantajaa.
Voi paremmin! Tutustu kotimaiseen VitaFresh D-vitamiiniin, nyt alkaen vain 5,95 €! Hyvänmakuinen purutabletti, ilmainen toimitus.
Äänikirja hurmaa. Kokeile Storyteliä nyt ILMAISEKSIi kahden viikon ajan ilman sitoumuksia! Klikkaa heti.