Ota yhteyttä

Musiikkivideo

Arja Koriseva tunnelmoi juhlalevyllään – näin soivat Enkelin silmin ja Nocturne akustisesti

Arja Korisevalle perjantai 13. on onnen päivä: 30-vuotisjuhlakiertue käynnistyy ja akustinen albumi ilmestyi. Kuuntele Arjan ja pianisti Minna Lintukankaan kauniit tulkinnat vanhoista hiteistä.

Julkaistu

@

Arja Koriseva nauraa, että hänelle perjantai 13. päivä on onnenpäivä. Tänään nimittäin käynnistyy rakastetun tangokuningattaren 30-vuotisjuhlakiertue Lahden Sibeliustalolta.

Kaiken lisäksi tänään ilmestyi myös Arjan uusi levy nimeltään Majakanvartijat.

“Nyt on juhlan aika”, Arja hihkuu.

Akustiset versiot soivat kauniisti

Uusi levy on akustinen pitkäsoitto, jolla on kaksi tyystin uutta kappaletta: Majakanvartijat ja Enkeleitä yövuorossa. Pianistina levyllä ja konserteissa näissä lauluissa on Minna Lintukangas (Minna poseeraa Arjan kanssa tämän artikkelin pääkuvassa).

→  Lue myös: Arja Koriseva laulaa uutuussinkullaan valmistuville nuorille: “Lentävät pesästä suureen maailmaan” – kuuntele

Lisäksi Arja Korisevan juhla-albumilla on kauniita, akustisia tulkintoja monista tutuista lauluista, kuten Pieni sydän ja Maailma on kaunis.

Eino Leinon Nocturne soi koskettavasti Arjan laulamana ja Minnan pianosäestyksellä, mutta liikuttava on myös versio Arjan vanhasta megahitistä, vuonna 1991 alunperin julkaistusta Enkelin silmin -kappaleesta.

Voit kuunnella molemmat uudet tulkinnat tämän artikkelin lopusta.

Mainos

KLIKKAA KUVAA JA VARAA HETI!

Mainos

Vuoden 1989 tangokuningatar Arja Koriseva esiintyy juhlakonserteissaan taidokkaan Guardia Nueva -orkesterin kanssa.

Arja Korisevan 30-vuotisjuhlakiertuetta säestää kokkolalainen Guardia Nueva -orkesteri kapellimestarinaan Raimo Vertainen.

Juhlavuoden kunniaksi Arjalta on ilmestynyt lukuisia, uusia fanituotteita. Tanssiin.fi kertoi heinäkuussa, että tangokuningatar sai laadukkaan nimikkokuohuviinin Alkoon.

→ Lue myös: Nyt voit juoda Arja Korisevaa: “Hapokas, pirteä ja tasapainoinen” – oma kuohari Alkoon!

Nyt tuotelista on kasvanut lisää:

Katso Arja Korisevan keikat tästä (näet myös kaikki juhlakiertueen konserttipaikat suorine lippulinkkeineen).

KUUNTELE Arja Korisevan ja Minna Lintukankaan Enkelin silmin (säv. Matti Puurtinen, san. Turkka Mali) 2019:

KUUNTELE Arja Korisevan ja Minna Lintukankaan Nocturne (säv. Perttu Hietanen ja Taisto Wesslin, san. Eino Leino) 2019:


Artikkelin pääkuva:
Joel JyrinkiKyöstin runokirja, Souvareiden huppari, Matin & Tepon t-paita... Tanssiin.fi:n kauppa on uudistunut. Tanssitähtien fanituotteita sekä tarkasti valikoituja design-tuotteita. Tutustu heti!
Inessa on modernin sisustajan verkkokauppa. Upeita design-esineitä kotiin, loistavava hinta-laatusuhde. 10€ ale kun tilaat yli 100 eurolla!