Ota yhteyttä

Keikat ja kiertueet

Iskelmäkonsertit käynnistyvät koronaohjeita noudattaen

Konsertteja järjestetään määräykset huomioiden

Julkaistu

@

Koronan kurittama konserttitoiminta elpyy pikkuhiljaa, vaikka yleisökapasiteettia on jouduttu rajoittamaan. Konserttisalit ovat auenneet koronasuosituksia noudattaen ja yleisö on palannut vähitellen nauttimaan laadukkaista konserttituotannoista.

 

”Nyt voi jo varovaisesti hymyillä. ”Sydämeni osuman sain”- konsertti sekä Reijo TaipaleAavan meren tuolla puolen” -konsertti oli Kuusankoski-talossa niin täynnä kuin saliin voidaan tällä hetkellä ottaa. Teemu Roivainen ja Diandra lauloivat komeasti ja yleisö osoitti seisoviltaan suosiota. Samoin Reijo Taipale -konsertissa solistit: Kyösti Mäkimattila, Marko Lundberg sekä Reijo Taipaleen tyttären tytär Senja Myller hurmasivat yleisön”, kertoo tuottaja Vesa Puukari MagnumLive Oy:stä.

 

→ LUE MYÖS: Kyösti Mäkimattila kunnioittaa Taipaletta

Sinitaivas- kiertue siirrettiin suosiolla ensi vuoteen, mutta konserttiyleisöä hellitään loppuvuonna useammalla konsertilla.

Sydämeni  osuman sai” jatkaa kiertämistä ja teemme tänä vuonna ainakin ”Mambo Italiano”, ”Besame Mucho” ja Reijo Taipaleen elämästä kertovan ”Aavan meren tuolla puolen”- tuotannot. Reijo Taipale– konsertit ovat jo lähes loppuunmyydyt. Harmittaa kyllä vietävästi, että kaikkia paikkoja ei voi myydä, mutta ymmärrämme koronaohjeiden tarpeellisuuden ja toimimme niiden mukaan. Käsidesiä ja maskeja on saatavilla kaikille tarvitseville.”, kertoo Vesa Puukari

 

Reijo Taipale - Aavan meren tuolla puolen -konsertti

Kaikki valmiina konserttiin

Monen artistin joulukonserttisuunnitelmat ovat vielä auki. Esiintymispaikat on pitänyt varata jo kauan aikaa sitten, mutta väkirajoitteet voivat vielä peruuttaa useamman konsertin. Pienien paikkojen myyntikapasiteetti on niin pieni, ettei järjestäjä pysty saamaan edes kulujaa pois.

 

– ”Artistit ovat maaliskuusta lähtien olleet kaikkein kovimpien määräysten kärsijöinä ja monen esiintyjän talous on romahtanut. Konsertit tuovat hieman makkaraa leivän päälle ja toivonkin, että ihmiset kannustaisivat artisteja käymällä konserteissa.”, Vesa Puukari toteaa.

Kyösti Mäkimattila tunnelmoi Reijo Taipale – Aavan meren tuolla puolen -konsertissa