Ota yhteyttä

Tanssitähdet

Benjamin Enroth liittyi nuorison hittisomeen – katso hulvattomat videot: “Isi, mitä f*ck tarkoittaa?”

Tanssitähti kertoo olevansa koukussa TikTok-videopalveluun. Benjamin näyttää tanssiliikkeitään, voittaa kuulokkeet ja saa pojaltaan nolostuttavan kysymyksen…

Julkaistu

@

Benjamin Enroth, 30, on nuorekas tanssitähti, joka on tottunut käyttämäään sosiaalista mediaa ja eri alustoja.

Nyt Benjamin kertoo olevansa aivan koukussa nuorison suosimaan TikTok-palveluun. TikTok on lyhyiden videoiden jakamiseen tarkoitettu mobiilisovellus. TikTokissa käyttäjä ottaa videon puhelimellaan ja halutessaan muokkaa sitä. Sovelluksessa videoon voi lisätä musiikkia ja sitä voi muokata editointityökaluilla.

Niin Suomessa kuin maailmallakin TikTok on lasten ja nuorten suosituin some-sovellus. Benjamin Enroth lienee ensimmäisen tanssitähti, joka TikTokiin on Suomessa tilin luonut.

“Nyt mut löytää myös TikTokista”, Benkku ilmoittaa iloisena.

“Kaikenlaista hauskaa, ”benkkumaista”, pilke silmäkulmassa tehtyä sisältöö tulossa lisää! Jos oot siellä niin ota seurantaan!”

→ Lue myös: Tuplaonnea! Sinkku ja 30-vuotissynttärit – Benjamin Enroth juhlii tasavuosiaan keikalla

Näin Benjamin tanssii

Benjamin on kerännyt nopeasti runsaasti tykkäyksiä ja huomiota TikTokissa.

Ensimmäisellä TikTok-videollaan laulaja esittelee liikkuvia lantioitaan tomerien tanssiliikkeiden kera:

 

@benkkueMy first TikTok video 🕺🏽#iwillfindthehood #dancechallege #tiktokfinland #finland #foryou♬ I will find the hood – wrytzyVoitti kalliit kuulokkeet eurolla

Yhdellä videollaan Benjamin näyttää, kuinka voittaa huvipuistolaitteesta 79 euron bluetooth-kuulokkeet vain eurolla ja kymmenessä sekunnissa.

Hän kirjoitta lähteneensä hakemaan anopilleen uutta kännykkää, mutta kelpuuttaa myös kuulokevoiton – etenkin kun näistä laitteista harvemmin kukaan mitään voittaa. Laitteessa pitää ohjata “kouraa” tarttumaan tai osumaan oikean palkinnon kohdalle. Aparaatti on tuttu lukuisista huvipaikoista.

 

@benkkueHow to change 1€ to 79€ in 10 seconds😁 #win #foryou #foryoupage #fyp #fry♬ Mission impossible – The Spelding’s Jazz Orchestra

Pojan viaton kysymys nolostuttaa

Hulvaton on myös Benjamin tuore autossa kuvattu TikTok-video, missä takapenkillä istuva tanssitähden poika kysyy viattomasti: “Isi, mitä f*ck tarkoittaa…?

F*ck on englanninkielinen, jokseenkin ruma kirosana tai verbimuodossa myös seksin harrastamisesta käytetty alatyylinen ilmaus.

@benkkueHow would you answer? 😅#fyp #fry #foryoupage #foryou #kid #question #finland #tiktokfinland♬ alkuperäinen ääni – benkkue


Tilaa kirjat kotiin edullisesti AdLibriksestä! AdLibris on Pohjoismaiden suurin verkkokirjakauppa. Myös käsityö- ja piirtämistarvikkeet! Ilmainen toimitus (yli 16,90€ tilauksiin).
Katso elokuvia ja suosikkisarjoja 1kk maksutta! Kokeile Elisa Viihdettä heti, ilman sitoutumista. Klikkaa!
Lähde nyt edullisesti risteilylle Tallinnaan tai Tukholmaan! Ikaalisten Matkatoimiston kautta löydät parhaat hinnat ja täyden palvelun.